x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Octavian Bellu, la 60 de ani: "Nu-mi doresc decât să fiu sănătos!"

Octavian Bellu, la 60 de ani: "Nu-mi doresc decât să fiu sănătos!"

17 Feb 2011   •   12:49
Octavian Bellu, la 60 de ani: "Nu-mi doresc decât să fiu sănătos!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastică, Octavian Bellu, nu a schimbat nimic din rutina sa în ziua în care împlineşte 60 de ani. La ora 10 se afla deja în plin antrenament cu gimnastele, dar şedinţa de pregătire de trei ore a fost perturbată serios de telefonul care îi sună încontinuu, pentru urări.

"Sărbătoresc prin muncă. Nu se schimbă nimic din programul nostru, chiar dacă e ziua mea de naştere. Avem antrenament până la ora 13:00, antrenamentul normal de joi, iar după-masă le voi trata pe fete cu o felie de tort şi o cupă de şampanie", a declarat Bellu pentru agenţia Mediafax.

"Nu vreau să dau zilei mele de naştere nici o altă încărcătură. E o zi ca toate celelalte. Se spune că îmbătrânim de când ne naştem, aşa că împlinirea a 60 de ani, nu mi se pare foarte specială. Am o singură dorinţă de ziua mea: să fiu sănătos! Dacă am sănătate, pot rezolva orice, singur sau cu ajutorul celor din jur. Dacă sunt sănătos mă pot gândi cu curaj şi optimism la viitor, pentru că dacă m-aş uita în trecut, sigur m-ar prinde nostalgiile", a mai spus Octavian Bellu, care pregăteşte gimnastele împreună cu colectivul tehnic, pentru participarea la Campionatele Europene din luna aprilie.

×