x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Polo: România, şase amicale înainte de CM din iulie.

Polo: România, şase amicale înainte de CM din iulie.

24 Mai 2011   •   09:38
Polo: România, şase amicale înainte de CM din iulie.

Nationala de polo a Romaniei are programate sase meciuri-test inaintea participarii la Campionatul Mondial de la Shanghai (China), care va avea loc in intervalul 17-30 iulie.

In plus, pana la plecarea spre China, programata in 13 iulie, tricolorii vor sustine si doua meciuri din preliminariile CE din 2012, cu Slovacia (18 iunie, la Kosice) si cu Israel (Bucuresti, 2 iulie). Jucatorii convocati de la echipele din tara se afla deja in pregatire, la Bucuresti, iar pana finalul lunii urmeaza sa faca jonctiunea cu nationala si "stranierii".

Partidele amicale se vor desfasura in cadrul a doua turnee, primul in Olanda (3-5 iunie, cu Olanda, Marea Britanie si Franta), iar cel de-al doilea in Slovacia, Cupa Dunarii (24-26 iunie), doua dintre adversare nefiind inca anuntate oficial.

La CM din China, echipa Romaniei va evolua in grupa B, cu Serbia, China si Australia. Primele clasate in fiecare grupa vor obtine direct accederea in sferturile de finala ale competitiei, in timp ce reprezentativele de pe locurile 2 si 3 vor juca in optimi.

×