x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Probleme pentru Gyor. Au câștigat meciul cu Nykobing, dar au pierdut-o pe Nora Mork pentru șase luni

Probleme pentru Gyor. Au câștigat meciul cu Nykobing, dar au pierdut-o pe Nora Mork pentru șase luni

06 Feb 2018   •   10:35
Probleme pentru Gyor. Au câștigat meciul cu Nykobing, dar au pierdut-o pe Nora Mork pentru șase luni

Gyori Audi ETO KC, deţinătoarea trofeului, a obţinut o victorie clară pe teren propriu, 32-23 cu echipa daneză Nykobing Falster HK, luni seara, pe teren propriu, în Grupa I principală a Ligii Campionilor la handbal feminin, dar a pierdut-o pe norvegianca Nora Mork, accidentată.

Nora Mork şi Cornelia Nycke Groot au fost cele mai bune marcatoare ale echipei antrenate de Ambros Martin, cu 8 goluri fiecare. De la oaspete s-a remarcat Johanna Westberg, cu 6 goluri.

Mork s-a accidentat în minutul 47 al partidei. Jucătoare norvegiană a părăsit terenul pe targă şi a fost transportată la spital, diagnosticul fiind ruptură la ligamentul încrucişat anterior, iar în zilele următoare va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Timpul de recuperare după o astfel de accidentare este de cel puţin şase luni.

În urmă cu zece zile, CSM Bucureşti a învingea pe Gyor în Capitală cu scorul de 28-22.

În clasament, CSM Bucureşti ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de Gyor, 8 puncte (+18), Rostov, 8 puncte (+14), Nykobing Falster HK, 4 puncte (-22), RK Krim Mercator Ljubljana, 4 puncte (-22), Midtjylland, 2 puncte.

Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: nora mork gyor