x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Surpriză. O titulară de la Rapid se transferă la CSM București. A semnat pe două sezoane

Surpriză. O titulară de la Rapid se transferă la CSM București. A semnat pe două sezoane

de Razvan Voiculescu    |    25 Dec 2022   •   16:05
Surpriză. O titulară de la Rapid se transferă la CSM București. A semnat pe două sezoane
Sursa foto: Hepta

CSM București a realizat un nou transfer de senzație. O titulară de la Rapid va juca pentru echipa antrenată de Adi VAsile.

„Retragerea din activitatea competițională a unei super-valori cum este Siraba Dembele, ne-a obligat să căutăm și să găsim o soluție pe măsură! Jennifer Gutierrez este deja o figură cunoscută în Liga Florilor și pentru următoarele 2 sezoane, aceasta va evolua pentru CSM București! 

Născută în Elveția, în vârstă de 27 de ani, Jennifer are deja în palmares o medalie de argint la Mondialele din 2019 alături de prima reprezentativă a Spaniei, a fost golghetera campionatului Spaniei în sezonul 2019/20 și acum este în căutarea unui trofeu major la nivel de club, iar aici are toate premisele pentru a-și îndeplini visul!

¡Bienvenida, Jennifer!”

"Sunt foarte fericită că voi avea oportunitatea de a mă alătura acestui mare club! Este o echipă pe care o urmăresc atentă, deja de câțiva ani, care are în componență multe jucătoare pe care le admir! Abia aștept să facem lucuri mare îmrepună și să cucerim toate titlurile posibile! Hai, CSM!" a declarat Jennifer Gutierrez.

CSMB a mai anunţat recent că tânăra extremă dreapta Mihaela Mihai şi-a prelungit contractul cu trei ani, până în 2026, extrema stânga Alexandra Dindiligan a semnat pe încă doi ani, interul stânga norvegian Emilie Hegh Arntzen şi-a prelungit înţelegerea cu încă un an, Elizabeth Omoregie va juca încă un an, iar portarul norvegian Marie Davidsen va continua încă doi ani.

Antrenorii Adrian Vasile şi Iulia Curea şi-au prelungit și ei contractele cu clubul, care a transferat-o şi pe coordonatoarea de joc Andreea Rotaru.

CSM le-a transferat pentru sezonul viitor pe interul dreapta polonez Monika Kobylinska (Brest Bretagne Handball) şi pe pivotul norvegian Vilde Mortensen Ingstadt (Team Esbjerg).

×
Subiecte în articol: Jennifer Gutierrez csm bucuresti