x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland-Garros 2011: Adversarii românilor în primul tur.

Roland-Garros 2011: Adversarii românilor în primul tur.

20 Mai 2011   •   11:27
Roland-Garros 2011: Adversarii românilor în primul tur.

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul 27, va juca in compania sportive spaniole Laura Pous-Tio, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Pe tabloul principal feminin de simplu se mai afla alte cinci sportive din Romania. Astfel, Monica Niculescu va juca in compania favoritei numarul 21, Yanina Wickmayer (Belgia), in timp ce Irina-Camelia Begu o va intalni pe frantuzoaica Aravane Rezai.

Adversara Simonei Halep este rusoaica Alla Kudriavteva, in timp ce Edina Gallovits-Hall va juca in primul tur cu Angelique Kerber (Germania). Sorana Carstea o va avea ca adversara in primul tur pe elvetianca Patti Schnyder.

La masculin, singur nostru reprezentant, Victor Hanescu, va juca in primul tur cu francezul Benoit Paire. Cei doi s-au intalnit si in aceasta saptamana, la turneul de la Nisa, tot in primul tur, cand Hanescu s-a impus usor, 6-0, 6-1.

In cazul in care va accede in turul doi, romanul il va intalni pe invingatorul partidei dintre olandezul Thiemo De Bakker si sarbul Novak Djokovici, al doilea favorit al competitiei.

×
Subiecte în articol: roland garros tenis sporturi