x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland Garros: Hănescu a abandonat în faţa lui Djokovic.

Roland Garros: Hănescu a abandonat în faţa lui Djokovic.

25 Mai 2011   •   16:03

Victor Hanescu nu a reusit surpriza in fata celui mai in forma jucator al sezonului, sarbul Novak Djokovic, fiind eliminat in turul secund la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Hanescu s-a retras la 0-2 la seturi si 3-2 pentru el in setul trei.

In primul set, cei doi au mers cap la cap pana la 4-4. La 4-5 pe serviciul lui, Hanescu a fost condus cu 40-15, a revenit si a avut avantaj, dar Djokovic a castigat breakul si setul. Actul secund a fost mult mai dezechilibrat: sarbul a castigat de doua ori pe serviciul lui Hanescu si s-a impus cu 6-1. In turul 3, Hanescu a acuzat probleme medicale si a abandonat in game-ul 6. in momentul in care conducea cu 3-2.

Si anul trecut Hanescu fusese eliminat la Roland Garros tot de Djokovic, in turul trei, cu 3-1 la seturi. In acest moment, scorul intalnirilor directe este de 6-0 in favoarea sarbului.

Pentru calificarea in turul doi la Paris, tenismanul roman va primi 25.000 de euro si 45 de puncte ATP.

Neinvins in acest sezon, Djokovic a ajuns la a 39-a victorie consecutiva in 2011 si are nevoie sa ajunga in semifinale la Roland Garros pentru a deveni numarul unu mondial.

×