x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028

România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028

25 Ian 2022   •   11:13
România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028

Oficialii COSR i-au prezentat marți premierului Nicolae Ciucă inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028, informează Executivul.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, marți , la Palatul Victoria, o întrevedere cu oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„Participanții au analizat stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing și starea infrastructurii sportive de înaltă performanță. Premierul și-a exprimat susținerea față de consolidarea bazelor sportive, subliniind necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor. În cadrul dialogului, oficialii COSR au prezentat inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028”, potrivit comunicatului de presă al Guvernului.

La întâlnire au participat președintele COSR, Mihai Covaliu, și secretarul general al COSR, George Boroi, alături de consilierul onorific al premierului, Gheorghe Popescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jocuri olimpice romania