x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ruxandra Dragomir: "Tecău face cinste tenisului românesc"

Ruxandra Dragomir: "Tecău face cinste tenisului românesc"

30 Iun 2011   •   13:11
Ruxandra Dragomir: "Tecău face cinste tenisului românesc"

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat, joi, ca tenismanul Horia Tecau are din nou o evolutie impresionanta in proba de dublu de la Wimbledon, precizand ca prin rezultatele lui face cinste tenisului masculin romanesc.

"El e impresionant din nou. Horia ma obliga sa-i mai pregatesc un trofeu de excelenta, asa cum am facut si anul trecut pentru finala de la Wimbledon. Sper ca data aceasta sa ii inmanez trofeul pentru castigarea turneului. El face cinste tenisului masculin romanesc", a spus oficialul FRT.

Ruxandra Dragomir a adaugat ca Horia Tecau este avantajat de inaltime pe iarba de la Wimbledon. "El este un jucator care s-a bazat foarte mult pe proba de dublu. Iarba de la Wimbledon il ajuta foarte mult pentru ca este un jucator inalt caruia ii place sa joace servici - vole, lucru care il avantajeaza. Daca ajunge in finala sper sa am timp sa merg si eu sa il sustin. Acum nu stiu daca mai sunt bilete, pentru ca acolo sunt reguli stricte si se vand cu mult timp inainte".

Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt, cap de serie numarul 8, s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins miercuri cuplul Arnaud Clement/Lukas Dlouhy (Franta/Cehia), cu scorul de 3-6, 6-1, 4-6, 6-4, 12-10, intr-un meci ce a durat 3 ore si 45 de minute.

Tecau si Lindstedt ar putea egala performanta de anul trecut, cand au ajuns in finala competitiei londoneze, daca vor trece in semifinale de perechea Christopher Kas/Alexander Peya (Germania/Austria).

×