x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sabalenka o învinge pe Jabeur și câștigă Riyadh Tennis Cup 2023

Sabalenka o învinge pe Jabeur și câștigă Riyadh Tennis Cup 2023

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2023   •   23:40
Sabalenka o învinge pe Jabeur și câștigă Riyadh Tennis Cup 2023
Sursa foto: Hepta

Aryna Sabalenka a învins-o marți pe tunisiana Ons Jabeur într-un meci demonstrativ disputat în cadrul 2023 Riyadh Season Tennis Cup, din Arabia Saudită.

Cele două jucătoare au avut parte de un meci de pregătire pentru noul sezon, jucând un meci demonstrativ în cadrul competiției unde vor evolua miercuri și Novak Djokovic și Carlos Alcaraz.

Înainte de a se deplasa la Riyadh, Sabalenka a participat la World Tennis League 2023 de la Abu Dhabi, un alt turneu demonstrativ, unde a reușit să o învingă chiar și pe actuala lideră mondială, Iga Swiatek.

Acum, ea a jucat împotriva numărului 6 în circuitul WTA, iar meciul nu i-a dezamăgit pe fanii care au venit să îl urmărească.

Încă de la început părea că va fi o partidă la dispoziția bielorusei, care a câștigat primul game pe serviciul ei, pentru a se distanța la un break avans.

Cele două au jucat și pentru spectacol, însă Jabeur a luat jocul în serios și a revenit, câștigând setul inaugural cu 6-4.

Jucătoarele au început setul al doilea valorificându-și serviciul doar până în game-ul al șaselea, când bielorusa a reușit primul break al setului.

În ciuda faptului că a avut de înfruntat mingi de break, avantajul de un break a fost în cele din urmă suficient pentru a păstra avansul în setul al doilea, pe care Sabalenka l-a câștigat cu 6-3 ducând meciul în set decisiv.

În setul trei, bielorusa a reușit break-ul încă din al treilea game, dar Jabeur a recuperat imediat. Sabalenka a câștigat din nou pe serviciul tunisiencei, care nu a mai reușit să găsească o replică consistentă.

În plus, campioana de la Australian Open 2023 a mai câștigat o dată pe serviciul adversarei, iar de data aceasta a confirmat pe serviciul propriu și a câștigat meciul de la Riad, scor 4-6, 6-3, 6-2.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aryna sabalenka Riyadh Tennis Cup 2023