x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Serbia - Franţa 1-1 după prima zi a finalei Cupei Davis

Serbia - Franţa 1-1 după prima zi a finalei Cupei Davis

03 Dec 2010   •   17:23
Serbia - Franţa 1-1 după prima zi a finalei Cupei Davis
Sursa foto: /Reuters

Gael Monfils i-a a dus Franţei primul punct în finala Cupei Davis după ce l-a învins în această după-amiază, la Belgrad, în trei seturi, scor 6-1, 7-6, 6-0, pe sârbul Janko Tipsarevic. Setul inaugural a fost adjudecat rapid de Monfils. Francezul a câştigat pe serviciul adversarului încă din primul game, a mai făcut încă două breakuri şi s-a impus lejer cu 6-1.

Actul secund a fost mult mai echilibrat. Cei doi au mers cap la cap până în tiebreak, adjudecat tot de Monfils, cu 7-4. A fost ultima zvâcnire a lui Tipsarevic, care a capotat în ultimul set, 0-6.

În al doilea meci de simplu al întâlnirii, sârbul Novak Djokovic l-a învins pe francezul Gilles Simon în trei seturi, 6-3, 6-1, 7-5, şi a egalat situaţia la general.

Sâmbătă, la dublu, se vor întâlni, de la ora 16:00, perechile Nenad Zimonjic/Viktor Troicki (Serbia) şi Michael Llodra/Arnaud Clement (Franţa).

Ultimele două meciuri ale finalei Cupei Davis, Novak Djokovic (Serbia) - Gael Monfils (Franţa) şi Janko Tipsarevic (Serbia) - Gilles Simon (Franţa) vor avea loc duminică, primul fiind programat la ora 14:00.

×