x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Serena Williams revine în competiţie după o absenţă de un an.

Serena Williams revine în competiţie după o absenţă de un an.

07 Iun 2011   •   13:40
Serena Williams revine în competiţie după o absenţă de un an.

Dupa aproape un an de absenta din competitie, cauzata de o serie de accidentari si de o embolie pulmonare, Serena Williams va reveni pe teren cu ocazia turneului de la Eastbourne, care va debuta sambata, informeaza cotidianul spaniol As.

Jucatoarea americana a fost invitata de organizatorii concursului si va concura pe iarba engleza alaturi de sora sa mai mare, Venus, urmand sa se pregateasca pentru Wimbledon, turneu ce incepe la 20 iunie. Sunt foarte emotionata si ma bucur ca revin in competitie", a declarat Serena.

Mezina familiei Williams nu a mai jucat nici un meci dupa ce a triumfat anul trecut la Wimbledon. La scurt timp, dupa succesul obtinut la "All England Club", in luna iulie, ea s-a taiat accidental la piciorul drept intr-un pahar spart. Serena a fost operata de doua ori la picior, iar in februarie a suferit un embolism pulmonar, motiv pentru care a fost spitalizata de urgenta la Los Angeles.

Serena Williams a ocupat primul loc in clasamentul mondial WTA timp de 123 de saptamani. Ea are in palmares patru titluri la Wimbledon, trei la US Open, cinci la Australian Open si unul la Roland-Garros.

×
Subiecte în articol: tenis serena williams sporturi