x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells. Meciul a fost foarte disputat

Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells. Meciul a fost foarte disputat

10 Mar 2019   •   21:58
Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells. Meciul a fost foarte disputat
Sursa foto: Captura Video

Simona Halep a învins-o pe ucraineaca Katerina Kozlova cu scorul 7-6 7-5 și s-a calificat în optimile turneului Indian Wells.

Halep a câştigat la mare luptă, după o oră şi 48 de minute, mai greu decât era de aşteptat având în vedere poziţia ucrainencei de 25 de ani - locul 114 în lume.

Românca a început bine meciul şi a condus cu 2-0, dar Kozlova a reuşit să întoarcă scorul după o serie de erori ale Simonei Halep. Halep a revenit la cârma jocului şi a condus cu 5-3, a ratat o minge de set, după care a urmat o nouă cădere în jocul său, iar ucraineanca a ajuns să aibă 6-5 pe tabelă. Halep a trimis jocul în tiebreak, unde a dominat ostilităţile, conducând cu 3-0, 4-1, 6-2 şi încheind cu 7-3.

Primele patru ghemuri din actul secund au însemnat tot atâtea break-uri, Halep a fost cea dintâi care a reuşit să îşi facă serviciul, a condus apoi cu 5-2, dar a venit o nouă cădere, iar Kozlova a făcut 5-5. Halep a făcut 6-5, iar apoi a profitat de erorile adversarei, câştigând cu 7-5, ultimele două ghemuri fiind ''albe''.

Halep, care a contabilizat patru duble greşeli, a avut destule probleme la serviciu, reuşind mai puţine puncte decât a făcut la retur. Românca a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 25-23, şi mai puţine erori neforţate, 29-36.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 91.205 dolari şi 120 de puncte WTA, urmând să joace în faza următoare contra învingătoarei dintre letona Jelena Ostapenko (N. 22) şi cehoaica Marketa Vondrousova.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Simona Halep