x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sorana Cîrstea nu și-a aflat încă adversara din semifinala de la Miami Open

Sorana Cîrstea nu și-a aflat încă adversara din semifinala de la Miami Open

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2023   •   09:00
Sorana Cîrstea nu și-a aflat încă adversara din semifinala de la Miami Open
Sursa foto: Hepta

Meciurile din noaptea de miercuri spre joi de la Miami Open, inclusiv sfertul de finală de simplu feminin dintre Petra Kvitova și Ekaterina Alexandrova, au fost amânate din cauza ploii. Sorana Cîrstea își va afla adversara din semifinală abia joi seara.

După câteva ore de așteptare, analizând previziunile meteo, care anunțau în continuare ploaie, organizatorii de la Miami Open au decis ca meciurile rămase de jucat miercuri la Miami Open să fie amânate.

Ultimul sfert de finală de simplu feminin rămas de jucat, cel dintre Petra Kvitova, cap de serie numărul 15, și Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 18, nu a mai început. Acest meci va avea loc joi, nu înainte de ora locală 15:00 (22 ora României). Învingătoarea o va înfrunta vineri în semifinale pe Sorana Cirstea, care a trecut în sferturi de Aryna Sabalenka.

Ultimul sfert de finală de dublu rămas, care le opune pe Coco Gauff și Jessica Pegula, favoritele nr. 2, și Storm Hunter și Elise Mertens, favoritele nr. 6, a fost și el întrerupt și amânat. Hunter și Mertens conduc acest meci cu 3-1 în primul set.

Semifinala de simplu dintre Jessica Pegula, cap de serie numărul 3, și Elena Rybakina, cap de serie numărul 10, va avea loc în noaptea de joi spre vineri, nu înainte de ora locală 20:30 (3.30, ora României).

 

(sursa: Mediafax)

×