x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenismanul Holger Rune va dona 2.500 de coroane daneze pentru fiecare as reușit la Indian Wells

Tenismanul Holger Rune va dona 2.500 de coroane daneze pentru fiecare as reușit la Indian Wells

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   00:40
Tenismanul Holger Rune va dona 2.500 de coroane daneze pentru fiecare as reușit la Indian Wells
Sursa foto: Hepta

Tenismanul danez Holger Rune va face o acțiune caritabilă la Indian Wells Open, anunțând că va dona bani pentru fiecare as pe care îl va reuși în timpul competiției.

Rune, pe lângă cariera sa de succes în tenis, este recunoscut și pentru implicarea sa în acțiuni caritabile, cu un interes deosebit pentru cauzele copiilor. El va dona bani pentru fiecare as pe care îl va reuși în timpul Indian Wells Open către organizația caritabilă daneză Borns Vilkar, care sprijină copiii vulnerabili.

Donarea va consta în 2.500 de coroane daneze, echivalentul a aproximativ 364 de dolari americani, și reprezintă un gest nobil din partea sportivului danez, care își exprimă dorința de a ajuta copiii care nu au parte de o copilărie sigură și lipsită de griji.

Holger Rune a explicat că a fost profund impresionat de situațiile dificile prin care trec unii copii și că dorește să contribuie la îmbunătățirea vieții acestora prin această donație. El speră să poată aduce un zâmbet pe fețele copiilor vulnerabili și să le ofere o șansă mai bună în viață.

În timpul competiției, Rune poate avea o medie de până la 10 ași pe meci, ceea ce ar putea duce la o donație semnificativă către organizația caritabilă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: holger rune abandonati Indian Wells