x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Viborg renunţă la Amariei, care poate reveni în România

Viborg renunţă la Amariei, care poate reveni în România

10 Mai 2011   •   12:00
Viborg renunţă la Amariei, care poate reveni în România

Conducerea formaţiei daneze de handbal feminin Viborg HK a anunţat azi că nu le va prelungi contractele jucătoarelor Carmen Amariei şi Maja Savici, motivul invocat fiind bugetul redus al echipei. Deşi a avut un start bun de sezon, componenta naţionalei României s-a accidentat într-un meci din Liga Campionilor, ratând în mare parte sezonul intern danez, dar şi Campionatul European, la care tricolorele au cucerit medalia de bronz.

Carmen Amariei a revenit pe teren în februarie, la aproape trei luni de la operaţia de menisc, dar nu a mai putut face mare lucru pentru echipa sa, care între timp ratase calificarea în faza grupelor principale din Liga Campionilor. A urmat şi ratarea finalei pentru titlul în Danemarca, plecarea antrenorului Jakob Vestergaard, plus alte accidentări ale jucătoarelor, astfel că s-a decis restrângerea lotului pentru viitorul sezon.

"Am avut parte de un an frumos la Viborg, dar din păcate a fost accidentarea care m-a scos mult timp din circuit. Rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor, aşa că e mai bine să întrerupem colaborarea. E posibil să şi rămân în Danemarca în viitor, dar şi să merg la alt club. Sunt şi alte posibilităţi pe care mă gândesc să le iau în calcul, dar după încheierea sezonului. Poate chiar o revenire în România".

×
Subiecte în articol: viborg handbal sporturi carmen amariei