x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victorie la tenis de masă

Victorie la tenis de masă

13 Aug 2008   •   00:00
Victorie la tenis de masă

11:50 • Echipa feminină de tenis de masă a învins reprezentativa Germaniei în primul meci din grupa C a Olimpiadei de la Beijing.

Echipa feminină de tenis de masă a învins reprezentativa Germaniei în primul meci din grupa C a Olimpiadei de la Beijing.


ÎN CĂRŢI. Daniela Dodean, Elisabeta Samara şi Iulia Necula nu le-au dat nemţoaicelor nicio şansă, cîştigînd cu scorul de 3-0. În primul meci, Daniela Dodean nu i-a lăsat niciun set lui Wu Jiaduo, sportivă asiatică naturalizată. Dodean a fost imitată de Elizabeta Samara, învingătoare cu 3-0 în faţa Elke Schall. A fost 11-8, 11-6 şi 11-9 pe seturi şi urma meciul de dublu. A fost singurul meci în care România a cedat un set în disputa cu Germania. Iulia Necula şi Samara au cîştigat primul set la avantaje, dar l-au pierdut greu pe al doilea (9-11). A urmat însă un set trei adjudecat de românce în doar trei minute, scor 11-4 şi un set patru cu emoţii, cîştigat din nou la avantaje (12-10). În cealaltă partidă a grupei, Hong-Kong-ul a învins Polonia, scor 3-0. Fetele din Hong-Kong sunt principalele favoritei ale grupei C. (V.A)

×
Subiecte în articol: jo 2008