x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi (VIDEO) Ce au în comun Rafael Nadal şi Ionuţ Iftimoaie

(VIDEO) Ce au în comun Rafael Nadal şi Ionuţ Iftimoaie

10 Sep 2012   •   14:52
(VIDEO) Ce au în comun Rafael Nadal şi Ionuţ Iftimoaie

Tenismenul spaniol, Rafael Nadal, este noua imagine a PokerStars, sportivul promovand intr-un spot TV variantele pentru smarphone si iPad, lansate de la inceputul acestui an in toata Europa, inclusiv in Romania, in aceasta vara.

"Nu a fost nevoie sa ma prefac prea mult la filmari, pentru ca sunt inca un nou-venit in jocul de poker si imi doresc sa devin un jucator mai bun", a declarat Nadal, cunoscut ca un impatimit al jocurilor online, pe langa celelalte pasiuni sportive ale sale, pescuitul, golful si, evident, tenisul.

Spotul il prezinta pe Nadal prins intr-un joc de poker pe smartphone-ul sau, in timp ce merge pe strazile Barcelonei. Fara sa-si dea seama, o multime de fani se aduna in spatele sau pentru a vedea cum joaca, acestia ajungand sa traiasca emotiile fiecarei maini jucate si sa-i urmareasca progresul.

PokerStars este cunoscut pentru parteneriatele pe care le are cu sportivi de renume, precum Boris Becker (un jucator impatimit), rugbistul Sebastien Chabal sau portarul Gianluigi Buffon.

In Romania, lansarea aplicatiilor pentru smartphone si iPad a beneficiat si de sprijinul luptatorului de K1, Ionut Iftimoaie, care a testat aplicatia pe tableta in cursul mai multor reprize de poker pe plaja, alaturi de fani sau curiosi.

Spre deosebire de Nadal, Iftimoaie este un adevarat cunoscator al pokerului, furnizand sfaturi pretioase pentru fanii care au acceptat sa joace cu el.

Aplicatia a fost testata nu numai pe plaja, dar si in largul Marii Negre, intr-o plimbare cu velierul, pentru a fi evidentiata utilitatea aplicatiilor - accesul la masa de poker in orice clipa, din orice loc, cu aceleasi detalii grafice sau interactive disponibile si in varianta pentru PC.

Aplicatia poate fi accesata de pe orice dispozitiv iPad, iPhone sau telefoanele care ruleaza sistemul android. Rezolutia minima necesara este de 640x480, pentru versiunea Android fiind nevoie de generatia 2.2 sau urmatoarele, iar pentru produsele Apple - IOS 3.2 sau urmatoarele. Desigur, jucatorii trebuie sa-si faca si un cont sau sa-l utilizeze pe cel existent.

Aplicatia s-a lansat in mai multe tari europene, de la inceputul anului, fiind disponbibila in Franta, Finlanda, Suedia, Romania, Polonia sau Slovenia.

×