x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vlad Moldoveanu, evoluţie bună la pre-draftul NBA

Vlad Moldoveanu, evoluţie bună la pre-draftul NBA

07 Apr 2011   •   12:35
Vlad Moldoveanu, evoluţie bună la pre-draftul NBA

160143-158751-146296-oveanu.jpgComponentul echipei naţionale a României, Vlad Moldoveanu, a fost al doilea marcator al formaţiei sale, K&D Rounds Landscaping, la debutul în pre-draftul ligi profesioniste nord-americane de baschet (NBA), Portsmouth International Tournament.

În primul meci susţinut la PIT, echipa lui Vlad Moldoveanu, denumită K&D Rounds Landscaping, a obţinut victoria, miercuri, în faţa celor de la Sales System Limited, cu scorul de 78-74 (33-36).

Internaţionalul român a marcat 13 puncte, a avut cinci recuperări şi două pase decisive. Moldoveanu va juca vineri în semifinale, cu Portsmouth Partnership, câştigătoarea urmând să evolueze în finala turneului, iar învinsa pentru locul trei.

Pre-draftul de la Portsmouth are loc de 58 de ani, la fiecare ediţie fiind invitaţi cei mai buni 64 de jucători din colegii, care evoluează în faţa managerilor şi reprezentanţilor tuturor echipelor din NBA, dar şi a formaţiilor puternice de pe alte continente. Nume celebre din istoria NBA au participat la PIT, cum ar fi John Stockton, Dennis Rodman, Tim Hardaway sau Scottie Pippen.

La finalul lunii trecute, componentul naţionalei României a participat, în premieră pentru un baschetbalist român, la All Star Game-ul din NCAA.

×
Subiecte în articol: baschet sporturi vlad moldoveanu