x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Zverev a fost descalificat la turneul de la Acapulco, după manifestări violente la adresa unui arbitru

Zverev a fost descalificat la turneul de la Acapulco, după manifestări violente la adresa unui arbitru

23 Feb 2022   •   11:30
Zverev a fost descalificat la turneul de la Acapulco, după manifestări violente la adresa unui arbitru

Jucătorul german de tenis, Alexander Zverev, și-a pierdut cumpătul miercuri, după înfrângerea în proba de dublu masculin, în fața lui Lloyd Glasspool și Harri Heliövaara, în urma căreia a fost învins cu 2-6, 6-4, 6-10 la turneul de tenis Abierto Mexicano Telcel, de la Acapulco.

El a lovit în mod repetat și violent scaunul arbitrului cu racheta, exprimându-și în acest fel nemulțumirea față de acesta, strigând la el și descărcându-se nervos, la finalul meciului.

Acest moment a făcut parte dintr-o listă lungă de incidente în care a fost implicat Zverev în timpul meciului, toate pornind de la o decizie de linie, care a fost luată împotriva lui și a partenerului său Marcelo Melo.

Drept urmare, s-a cerut organizatorilor ca aceștia să ia măsuri în acest sens și să-l suspende din turneul de simplu, în care este încă implicat.

Organizatorii au decis în consecință să îi retragă dreptul de a mai evolua în turneu din cauza comportamentului nesportiv.

Peter Gojowczyk va avansa acum în sferturile de finală, Zverev urmând să se confrunte inițial cu compatriotul său în primele ore ale dimineții de joi.

Anul trecut, Zverev a fost acuzat de violență domestică de către fosta sa iubită, Olya Sharypova. Numărul 3 mondial a negat acuzațiile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alexander Zverev