x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spre al treilea succes in Ligă

Spre al treilea succes in Ligă

de Delia Gomoescu    |    09 Noi 2007   •   00:00

In această seară, de la ora 19:30 (in direct la Pro TV), in sala "Traian" din Rămnicu-Vălcea, campioana Romăniei la handbal feminin, Oltchim, va susţine ultimul meci din turul 3 preliminar al grupelor Ligii Campionilor.

HANDBAL


In această seară, de la ora 19:30 (in direct la Pro TV), in sala "Traian" din Rămnicu-Vălcea, campioana Romăniei la handbal feminin, Oltchim, va susţine ultimul meci din turul 3 preliminar al grupelor Ligii Campionilor. Adversara "galacticelor" va fi formaţia muntenegreană Buducnost Titograd, aflată momentan pe poziţia a treia in clasament.

Â

Increzători. Antrenorul Gheorghe Tadici speră să mizeze şi pe serviciile Roxanei Gatzel, după ce, in precedenta partidă de la Budapesta, a revenit după o lungă accidentare centrul Roxana Cheraşcu. Romăncele conduc in Grupa G cu 4 puncte, cu două victorii, 33-30 cu danezele de la Viborg şi 32-22 săptămăna trecută, in deplasare, cu maghiarele de la Ferencvaros Budapesta. Gruparea din Muntenegru are o singură victorie, 22-19 cu Ferencvaros, runda trecută fiind invinsă de Viborg, scor 29-36.

Primele două clasate din cele patru grupe se vor califica in "sferturi". Partida va fi arbitrată de Vagif Aliyev şi de Alekper Aghakishiyev, din Azerbaidjan, iar intrarea generală este de 15 RON. După acest joc, Oltchim va susţine partida de campionat cu "U" Jolidon Cluj, programată marţea viitoare.

Â

×
Subiecte în articol: sport