x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Standard Liege - Infrangere si certuri

Standard Liege - Infrangere si certuri

de Delia Gomoescu    |    01 Aug 2006   •   00:00
Standard Liege  - Infrangere si certuri

Standard, probabila adversara a Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a inceput sezonul cu stangul. Formatia din Liege a pierdut in prima etapa de campionat, iar jucatorii dau vina unii pe altii.

Standard Liege s-a impiedicat inca de la primul pas in noul sezon. Posibila adversara a Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a debutat cu un esec in editia 2006-2007 a campionatului belgian, fiind invinsa, 1-2, pe terenul lui Lokeren. Karel Geraerts a marcat unicul gol al lui Standard, in minutul 27, dupa ce coechipierul sau Kovalenko deschisese scorul in urma unui autogol, in primul sfert de ora al jocului. Inainte de pauza, Overmeire a punctat decisiv pentru Lokeren.

INCAPABILI. Aflat la primul meci pe banca tehnica a formatiei din Liege, antrenorul Johan Boskamp nu a fost in masura sa gestioneze situatia, lucru evident si pentru presa belgiana. "Standard a ratat startul. Dominati si incapabili sa creeze pericol, fotbalistii din Liege au aratat ca sunt departe de a fi pregatiti de lupta", apreciaza cotidianul La Derniere Heure. In plus, au aparut si disputele intre jucatori. Mijlocasul Karel Geraerts nu a ezitat sa-si critice coechipeirii nou-veniti, pe care i-a acuzat ca nu au dat randament in partida cu Lokeren. Antrenorul Johan Boskamp a trimis pe teren urmatorii jucatori: Renard - Deflandre, R. Costa, Sarr, Matias - Dembele (Dupre ’83), Rapaici, Geraerts, Defour - Jovanovici (Bouchouari ’66) - Kovalenko.

TURUL 3. Daca va trece de ND Gorica, Steaua va juca impotriva lui Standard la 9 august, pe Stadionul Sclessin, ora 21:30. Returul va avea loc pe "Lia Manoliu", la Bucuresti. Belgienii au stabilit deja preturile biletelor pentru prima mansa din turul 3 preliminar, precizand ca tichetele se pot rezerva si prin fax sau pe internet. Suporterii Stelei ar urma sa ocupe trei sectoare la peluza a doua, unde costul unui bilet este de 20-25 de euro.

SPIONAJ
Dupa 2-0 la Gorica, pentru toata lumea e clar ca Steaua va juca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor impotriva lui Standard, asa ca cele doua echipe au inceput deja se se spioneze reciproc. Secundul lui Cosmin Olaroiu, Catalin Necula, a fost prezent la meciul Lokeren - Standard, in timp ce antrenorul secund al belgienilor, Frans Masson (foto), a fost in tribune la Timisoara, la partida Poli - Steaua. El va asista, alaturi de celalalt secund, Michel Renquin, la intalnirea de maine cu ND Gorica, dar si la Steaua - Universitatea Craiova, de sambata.

BILETE LA MECIUL CU GORICA
De ieri-dimineata s-au pus in vanzare biletele pentru meciul-retur cu ND Gorica, care va avea loc maine pe Stadionul "Lia Manoliu", de la ora 21:00. Preturile tichetelor sunt urmatoarele: 5 RON la peluze, 10 RON la tribuna a II-a, 20 RON la tribuna I si 30 RON la tribuna 0. Posesorii de abonamente au bilete rezervate pentru acest meci si le pot achizitiona, la pret intreg, pana in aceasta seara, la ora 20:00. La randul sau, ND Gorica a anuntat prin intermediul site-ului oficial ca, in schimbul a aproximativ 400 de euro, suporterii sloveni pot face deplasarea la Bucuresti si isi pot achizitiona bilete telefonic. Partida Steaua - ND Gorica va fi condusa la centru de o brigada ceha, avandu-l la centru pe Pavel Kralovec. In ceea ce-i priveste pe adversari, slovenii nu au inceput nici ei prea bine noua editie de campionat. Gorica a terminat la egalitate, 0-0, partida cu Publikum Celje din prima etapa. Meciul de maine seara va fi transmis in direct de TVR 1.
×
Subiecte în articol: sport standard gorica