x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - A inceput munca

Steaua - A inceput munca

de Mihai Igirosanu    |    26 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  A inceput munca

Astazi, amical Impotriva campioanei Letoniei. Campioana en-titre a inceput cel de-al doilea stagiu de pregatire din Cipru, efectuand primul antrenament in cartierul general stabilit la Larnaca. Astazi, de la ora 17:30, Steaua va intalni campioana Letoniei, Metalurgs Liepajas.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a inceput destul de in forta programul de pregatire, conducand ieri un antrenament pe o plaja din Larnaca.

EFORT. Tehnicianul ros-albastrilor si-a impartit echipa in doua grupe de jucatori. In timp ce o grupa se pregatea cu el, pe plaja, efectuand sprinturi si sarituri peste gardulete, cealalta se afla in sala de forta. Dupa aproximativ 40 de minute, grupele au facut schimb, cea care a lucrat in sala de forta trecand pe plaja, sub supravegherea lui Olaroiu, iar cea de pe plaja a intrat in sala de forta.

Capitanul Mirel Radoi si atacantul Victoras Iacob s-au pregatit separat de restul coechipierilor, ei revenind dupa accidentari care i-au tinut mult pe margine. La sfarsitul sedintei de pregatire, Cosmin Olaroiu le-a permis jucatorilor sa faca baie in mare, dar nu foarte multi fotbalisti s-au incumentat, avand in vedere vantul foarte puternic si temperatura scazuta a apei.

Printre cei indrazneti s-a numarat Gabriel Bostina, care a inotat imbracat cu echipamentul de antrenament. Primul meci de verificare al Stelei din cadrul turneului din Cipru va avea loc astazi, incepand cu ora 17:30, iar adversarul stelistilor va fi campioana Letoniei, Metalurgs Liepajas. Maine si duminica, ros-albastrii vor intalni pe elvetienii de la FC Aarau, respectiv pe polonezii de la Korona Kielce.
Lovin, incotro?
Desi impresarul Dumitru Tudor anunta cu surle si trambite ca Florin Lovin se va transfera la Amkar Perm, mijlocasul stelist nu a aparut nici macar un minut in meciul amical disputat marti de echipa rusa impotriva moldovenilor de la Zimbru Chisinau. Mai mult, pe site-ul oficial al celor de la Amkar nu se pomeneste nimic despre eventuala achizitionare a lui Lovin, care, din cate se pare, se afla doar in probe la echipa rusa, astfel ca e posibil ca el sa se intoarca in tara.

×
Subiecte în articol: sport