x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Au intrat in G 40

Steaua - Au intrat in G 40

de Mihai Igirosanu    |    31 Oct 2007   •   00:00
Steaua - Au intrat in G 40

Prezentă pentru al doilea an consecutiv in Liga Campionilor, Steaua va face parte din noul format al grupului celor mai puternice 40 de cluburi din Europa.

Prezentă pentru al doilea an consecutiv in Liga Campionilor, Steaua va face parte din noul format al grupului celor mai puternice 40 de cluburi din Europa.

Intrarea Stelei in noul grup G 40 va fi oficializată in perioada 13-14 noiembrie, cu prilejul reuniunii cluburilor europene de la Bruxelles. Iniţial, in urmă cu şapte ani, grupările au fost reunite sub denumirea de G14, cercul fiind lărgit la 18 echipe in 2002. Informaţia privind extinderea grupului a apărut pe site-ul oficial al echipei FC Sevilla.

ONORANT. Cooptarea in acest grup select aşază cea mai titrată echipă din fotbalul romănesc intr-o postură extrem de onorantă. Grupul G14 a fost creat in anul 2000 şi a fost format din 14 cluburi europene, fiind mărit la 18 cluburi in 2002. Acum, acest grup se va extinde la 40 de membri din 23 de ţări, dorindu-se a deveni in scurt timp o organizaţie internaţională independentă, menită să ajute la imbunătăţirea reprezentării cluburilor in structurile de conducere a fotbalului. Spania, Italia, Anglia, Franţa şi Germania vor avea căte patru cluburi in noua structură a G14, in vreme ce Portugalia şi Olanda, căte două. "Este o onoare pentru noi că ne aflăm acolo, Steaua e cea mai bună echipă din Romănia şi merita să fie in acest grup. Este o recunoaştere a performanţelor şi meritelor Stelei din trecut, care vor fi imbunătăţite in viitor", a spus Adrian Ilie, managerul general al Stelei.

BILETE. Altfel, Steaua a scos la vănzare, incepănd de ieri, biletele pentru meciurile cu Oţelul, din această seară, din Liga 1, şi pentru confruntarea cu FC Sevilla, de săptămăna viitoare, din Liga Campionilor. Vănzarea biletelor pentru partida cu Oţelul, debutul pe banca tehnică a lui Marius Lăcătuş, se va face in paralel cu distribuirea tichetelor sau pachetelor pentru meciurile din Liga Campionilor. Biletele pentru partida contra gălăţenilor costă 5 RON, la peluze, 12 RON, la tribuna a II-a, 20 RON, la tribuna I, 30 RON, la tribuna 0 şi 50 RON, la fotolii. De marţi pănă la 6 noiembrie se vor vinde atăt pachete, căt şi tichete separate pentru meciul cu Sevilla, la casele de bilete şi online. Pănă ieri, Steaua a văndut mai mult de 11.000 de pachete pentru meciurile cu Sevilla şi Slavia.

Componenţa echipelor din grup

Real Madrid (Spania)

FC Barcelona (Spania)

Valencia (Spania)

Sevilla (Spania)

Manchester United (Anglia)

Chelsea (Anglia)

Arsenal Londra (Anglia)

Liverpool (Anglia)

Inter Milano (Italia)

AS Roma (Italia)

AC Milan (Italia)

Juventus Torino (Italia)

Lyon (Franţa)

Olimipique Marseille (Franţa)

Monaco (Franţa)

Paris St. Germain (Franţa)

Bayern Munchen (Germania)

Werder Bremen (Germania)

Bayer Leverkusen (Germania)

Borussia Dortmund (Germania)

FC Porto (Portugalia)

Benfica Lisabona (Portugalia)

PSV Eindhoven (Olanda)

Ajax Amsterdam (Olanda)

Steaua Bucureşti (Romănia)

ŢSKA Moscova (Rusia)

Celtic Glasgow (Scoţia)

Dinamo Kiev (Ucraina)

Anderlecht Bruxelles (Belgia)

Sparta Praga (Cehia)

Fenerbahce Istanbul (Turcia)

Olympiakos Pireu (Grecia)

Levski Sofia (Bulgaria)

Basel (Elveţia)

Maccabi Haifa (Israel)

Rosenborg (Norvegia)

Steaua Roşie Belgrad (Serbia)

FC Copenhaga (Danemarca)

Austria Viena (Austria)

Wisla Cracovia (Polonia)

×
Subiecte în articol: sport steaua