x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Avertisment de la Rosu

Steaua - Avertisment de la Rosu

de Mihai Igirosanu    |    19 Dec 2006   •   00:00
Steaua - Avertisment de la Rosu

Adversara campioanei en-titre din "16-imile" Cupei UEFA, detinatoarea trofeului, FC Sevilla, a devenit lider in Spania dupa victoria cu 3-1 obtinuta la Huelva.

Sevilla a devenit lider in Primera Division. Adversara campioanei en-titre din "16-imile" Cupei UEFA, detinatoarea trofeului, FC Sevilla, a devenit lider in Spania dupa victoria cu 3-1 obtinuta la Huelva.

Trupa lui Juande Ramos se afla intr-o forma de senzatie. In ultima etapa din Primera Division, FC Sevilla s-a impus categoric pe stadionul celor de la Recreativo Huelva, 3-1. Golurile andaluzilor au fost reusite de Luis Fabiano (’10 - pen.), Kanoute (’34) si Jesus Navas (’53), iar succesul de la Huelva o instaleaza pe Sevilla in fruntea clasamentului, care a profitat de faptul ca FC Barcelona nu a jucat in acest week-end din cauza finalei CM al Cluburilor. Tehnicianul Juande Ramos a utilizat urmatoarea formula de echipa: Palop - Daniel Alves, Aitor Ocio, Escud..., David - Navas (’69 Hinqil), Poulsen, Renato, Puerta - Kanoute (’56 Martí), Luis Fabiano (’76 Kepa).

ANALIZA. Internationalul Laurentiu Rosu, fost jucator al Stelei, care a jucat din minutul 69 pentru Huelva, a declarat: "Cel mai periculos jucator din lotul lor mi se pare Kanoute. Joaca mult pe contraatac si asa lasa multe spatii libere in aparare. Daca vor recupera mingea atunci cand Sevilla scapa pe contraatac, avem sanse", a spus Rosu.
Dica, dorit de Glasgow Rangers?
Atacantul Stelei, Nicolae Dica, ramane in continuare cel mai curtat jucator din echipa lui Cosmin Olaroiu. In ciuda interesului mai multor cluburi din Europa, in Ghencea nu s-a primit nici o oferta concreta pentru Dica. Se pare ca, in aceasta saptamana, echipa scotiana Glasgow Rangers va inainta prima propunerea concreta pentru achizitionarea celui mai periculos fotbalist al campioanei Romaniei. Conform presei scotiene, Dica este dorit cu insistenta de antrenorul celor de la Rangers, francezul Paul Le Guen. In prima instanta, britanicii vor oferi 5 milioane de euro, iar, in cazul unui refuz din partea conducerii steliste, cei din Glasgow vor plusa pana la maximum 7 milioane. Ultima suma ar putea fi pe placul patronului Gigi Becali, desi acesta declarase saptamana trecuta ca e satul de zvonuri si ca nu vrea sa-l mai vanda pe Dica.

×
Subiecte în articol: sport