x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Bilete de zece ori mai scumpe

STEAUA - Bilete de zece ori mai scumpe

de Mihai Igirosanu    |    09 Aug 2007   •   00:00
STEAUA - Bilete de zece ori mai scumpe

Steliştii au păstrat tradiţia dinaintea meciurilor europene, petrecăndu-şi aproximativ o oră in Complexul IDM din Regie. Antrenorul Gică Hagi a decis să păstreze acest obicei care a fost impămăntenit in Ghencea incă din mandatul lui Cosmin Olăroiu.

Steliştii au păstrat tradiţia dinaintea meciurilor europene, petrecăndu-şi aproximativ o oră in Complexul IDM din Regie. Antrenorul Gică Hagi a decis să păstreze acest obicei care a fost impămăntenit in Ghencea incă din mandatul lui Cosmin Olăroiu.

Hagi nu şi-a insoţit elevii la IDM, preferănd să rămănă la stadionul din Ghencea, pentru a mai studia impreună cu antrenorul secund Mihai Teja căteva casete cu jocul adversarilor de la Zaglebie Lubin. In timp ce steliştii se relaxau la biliard şi la tenis de masă, polonezii au părăsit Hotelul Crowne Plaza şi, in frunte cu antrenorul Czeslaw Michniewicz, s-au plimbat preţ de circa 20 de minute in Parcul Herăstrău.

BALAMUC. Dacă echipele au optat pentru un program de voie inaintea meciului, la stadion au apărut multe probleme din cauza bişniţarilor care şi-au făcut liniştiţi de cap in ciuda sistemelor avansate de acces in stadion sau a rigurozităţii in privinţa comercializării biletelor. Un tichet ajunsese să fie văndut de zece ori mai scump decăt preţul oficial, de la casele de bilete. Cele mai căutate erau ieri-dimineaţă biletele la peluze, care puteau fi cumpărate cu 50 RON şi chiar 70 RON, deşi ele au costat 5 RON. Mai mult, incă de la primele ore ale dimineţii, sute de fani luaseră cu asalt casele de bilete, dar in jurul prănzului, din cauza unor probleme cu soft-urile, vănzarea a fost ingreunată la maximum şi suporterii şi-au manifestat zgomotos nemulţumirea. Aşteptarea primului meci european de acasă din acest sezon s-a simţit şi la magazinul oficial al Stelei, acolo unde căteva zeci de susţinători stelişti au dat buzna incă de la deschidere.

REVENIRE. Unul dintre marii absenţi ai "roş-albaştrilor" din acest start de sezon, atacantul Valentin Badea, şi-a reluat antrenamentele incepănd de ieri. Dimineaţă, el a efectuat o şedinţă de pregătire chiar pe arena centrală din complexul Ghencea. Conform managerului sportiv Adrian Ilie, celălalt atacant, Victoraş Iacob, ar urma să revină la antrenamente peste două săptămăni, iar stoperul Sorin Ghionea, peste o lună şi jumătate. "Nu trebuie să ne sperie accidentările. Avem un lot puternic şi putem trece peste aceste evenimente", a declarat fostul internaţional.

Impresiile polonezilor

Site-ul oficial al lui Zaglebie a publicat ieri un articol referitor la antrenamentul susţinut marţi seară, pe stadionul Steaua, de jucătorii campioanei Poloniei, dar au criticat anumite probleme din organizarea meciului. Polonezii s-au declarat mulţumiţi de faptul că mai mulţi oficiali, printre care şi patronul Robert Pietryzsin (foto), au ajuns in mai puţin de zece minute la Stadionul Steaua, fiind cazaţi intr-un hotel din apropiere, dar au criticat traficul foarte aglomerat din Bucureşti: "Din maşini se auzeau tot felul de genuri muzicale, de la disco la latino, fiind o dezordine totală pe străzi", se arată pe site-ul oficial al lui Zaglebie. "Stadionul vicecampioanei Romăniei este amplasat intr-o zonă cu multe baze militare vechi, şi ai impresia că nici nu ai plecat din Polonia. Holurile sunt decorate cu fotografii din istoria Stelei, dar una dintre cele mai mari probleme este lipsa internetului, iar semnalul este foarte slab". Altfel, la meciul de aseară, firma de securitate BGS a suplimentat măsurile de securitate, deplasănd o rezervă de intervenţie formată din 20 de agenţi şi 20 de căini utilitari, amplasaţi intre gard şi terenul de joc.

×
Subiecte în articol: sport