x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Dică vrea mai mult decît Catania

STEAUA - Dică vrea mai mult decît Catania

30 Iun 2008   •   00:00
STEAUA - Dică vrea mai mult decît Catania

La o zi după ce a semnat un contract pe patru ani cu echipa antrenată de Walter Zenga, Nicolae Dică a declarat că vrea să se transfere la un club mai puternic.

La o zi după ce a semnat un contract pe patru ani cu echipa antrenată de Walter Zenga, Nicolae Dică a declarat că vrea să se transfere la un club mai puternic. Asta după numai un sezon. "Italia are un campionat puternic, e o provocare pentru mine. Sper să joc cît mai bine şi după un an să ajung la o echipă şi mai mare", a spus atacantul, care precizează că va primi la Catania acelaşi salariu ca în Ghencea: "Oferta financiară nu a contat absolut deloc, fiindcă nu cîştig mai mult decît cîştigam la Steaua. Mi-am dorit mult să ajung într-un campionat puternic şi să văd dacă pot face faţă". Dică este încîntat că va lucra din nou sub comanda lui Zenga: "Am lucrat cu Walter la Steaua, am făcut lucruri bune împreună, m-a ajutat foarte mult în momentele mai grele. Eram favoritul lui Walter. Jocul meu de atunci l-a încîntat şi probabil de aceea m-a luat acum". Atacantul va pleca pentru cîteva zile în Italia, unde va pune la punct ultimele detalii ale transferului său la Catania, iar la 11 iulie se va prezenta la reunirea lotului.

SANCŢIUNI. Secretarul general al UEFA, David Taylor, a declarat că Steaua va evolua în ediţia următoare a Ligii Campionilor. "În acest caz nu a fost luată o decizie finală în ţară sau la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Nici noi nu putem acţiona în vreun fel pînă cînd acest proces nu este terminat. Steaua este admisă anul acesta în Liga Campionilor, dar cazul nu e închis. Aşa că e posibil ca în sezonul 2009/2010 UEFA să acţioneze împotriva Stelei", a explicat Taylor.

×
Subiecte în articol: sport