x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Din nou fără victorie

Steaua - Din nou fără victorie

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    21 Iul 2007   •   00:00
Steaua - Din nou fără victorie
Sursa foto: Vlad Dumitrescu/

După seria remizelor din turneul din Olanda, Steaua nu a impresionat nici in partida de prezentare cu Charleroi, iar patronul Gigi Becali a fost fluierat din nou de fani.

După seria remizelor din turneul din Olanda, Steaua nu a impresionat nici in partida de prezentare cu Charleroi, iar patronul Gigi Becali a fost fluierat din nou de fani.


Au marcat: N. Dică (’65-pen) / Smolders (’50)
Stadion: Steaua
Spectatori: 18.000
Arbitri: Al. Tudor - Cr. Nica, A. Oniţa

Spectatorii au aşteptat 43 de minute pentru prima ocazie de poartă, dar Neaga a tras peste, repetănd apoi execuţia la inceputul reprizei secunde. Contrar cursului jocului, oaspeţii au inscris la prima fază mai periculoasă, Smolders marcănd cu capul după o mare greşeală a apărării steliste. Egalarea a venit după un sfert de oră, după un penalty obţinut de Croitoru şi transformat de Dică. Impresia generală a fost imbunătăţită pe final, după şarjele ofensive ale lui Neşu, Ochiroşii şi Croitoru.

PREZENTARE. Inaintea meciului, jucătorii Stelei au fost prezentaţi publicului, ei purtănd tricouri care le imitau pe cele din urmă cu 60 de ani, cănd a fost infiinţat clubul. La revenirea după o pauză de două luni in Ghencea, patronul Gigi Becali a fost din nou fluierat şi huiduit de majoritatea spectatorilor prezenţi la meci. Un incident neplăcut s-a produs in prima repriză, cănd un spectator a pătruns in teren şi a incercat să-l lovească pe portarul lui Charleroi, partida fiind intreruptă pentru aproximativ cinci minute.

ECHIPELE:
Steaua: Cernea (’46 Vătcă) - Emeghara (’57 Neşu), Goian (’86 A. Iacob), Baciu, P. Marin (’80 V. Iacob) - Nicoliţă (’73 Ochiroşii), Rădoi (’55 Bădoi), Bicfalvi (’63 Lovin), Boştină (’63 Croitoru) - Dică, Neaga (’85 Guriţă). Antrenor: Gică Hagi
Charleroi: Laquait - Diallo, Ciman (’63 Van Aerschot), Kere, Defays - Christ, Leiva, Oulmers, Smolders - Ndri, Dos Santos. Antrenor: Philippe Vande Walle

×
Subiecte în articol: sport