x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Fc Vaslui 2-1: “Fiara”, răpusă de inimă

Steaua – Fc Vaslui 2-1: “Fiara”, răpusă de inimă

de Mihai Igirosanu    |    01 Dec 2009   •   00:00
Steaua – Fc Vaslui 2-1: “Fiara”, răpusă de inimă
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Chiar echipa la care a scris legendă şi chiar pe stadionul unde este primit mereu ca un idol, Marius Lăcătuş a suferit sâmbătă seară prima înfrângere de la preluarea echipei din Vaslui.



Paradoxurile nu s-au oprit însă aici. Tocmai omul pe care patronul Gigi Becali şi-a făcut un obicei din al desfiinţa, Janos Szekely, a adus cele trei puncte care i-au dat apă la moară aceluiaşi Becali să se dea în spectacol după meci.

"NIMENI NU E FAVORIT ÎN GHENCEA"
La finalul partidei, antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, s-a arătat din nou dezamăgit de atmosfera ostilă din tribune: "Nu ştiu unde vom ajunge cu atmosfera asta din jurul echipei, dar trebuie să menţinem spiritul Stelei şi să mergem mai departe. Nu pot decât să mă bucur că numele unui prieten bun ca Lăcătuş este strigat pe stadion. Vă rog să reţineţi ce am mai spus, Lăcătuş este vulturul de pe emblema Stelei, iar echipa sa joacă un fotbal ofensiv, cum îmi place şi mie. Nu meritam să fim apostrofaţi în prima repriză, pentru că am avut ocazii, în timp ce Vasluiul a avut o ocazie şi a dat un gol. O să am o discuţie cu Ghionea şi cu Rada, pentru că nu e normal ca fundaşii să se avânte în atac la final, când şi un punct era bun. La Ploieşti am avut jocul în mână şi nu am reuşit să câştigăm nici măcar un punct".

Impresionat de primirea de care a avut parte în Ghencea, tehnicianul vasluienilor, Marius Lăcătuş, a spus: "Le-am spus jucătorilor mei să nu le dea ocazia celor de la Steaua să intre în joc. Cred că Steaua este cel mai bun adversar întâlnit până acum şi nimeni nu este favorit când vine în Ghencea. Momentan nu am pierdut nimic, suntem în luptă pentru un loc de cupă europeană şi trebuie să ne menţinem acolo. Mă aşteptam să fiu bine primit şi le mulţumesc suporterilor stelişti".


Tănase, rezervă mâine
Antrenorul grupării "roş-albastre" a precizat că mijlocaşul Cristian Tănase nu poate evolua pe toată durata unui meci. "Tănase nu e pregătit să joace 90 de minute şi, probabil, miercuri, la meciul cu Şerif Tiraspol, va juca doar în repriza a doua. I-am menajat pe Szekely, Surdu şi Bicfalvi şi, probabil, pe ei mă voi baza de la început în Moldova. Sper să profităm de şansa pe care o mai avem în Europa League, să câştigăm la Tiraspol şi să sperăm că Fenerbahce obţine un rezultat bun în meciul cu Twente."

"Nu cred că suporterii îl vor înapoi pe Lăcătuş, dar era normal să-i scandeze numele. Am jucat şi pentru domnul Stoichiţă, pentru că nu merită să fie tratat astfel. Această victorie îi este dedicată lui", şi-a apărat antrenorul, după meci, stoperul Ionuţ Rada.

×
Subiecte în articol: sport