x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - HALMSTADS / Dor de primavara

STEAUA - HALMSTADS / Dor de primavara

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    30 Noi 2005   •   00:00
STEAUA  -  HALMSTADS / Dor de primavara

In aceasta seara, de la ora 21:45, campioana Romaniei trebuie sa invinga echipa suedeza Halmstads pentru a fi sigura de calificarea in "16-imile" de finala ale Cupei UEFA.

Dupa un superb 4-0 cu Lens si un 0-0 cat o victorie la Genova, in fata Sampdoriei, Steaua mai are nevoie de un succes in fata celei mai slabe echipe din grupa si poate bifa o a doua prezenta consecutiva in primavara europeana.

OXIGEN. "Va voi spune de la inceput de situatia mea", si-a inceput aseara conferinta de presa Oleg Protasov. "In acest moment nu ma gandesc decat la meciurile Stelei. E drept, am niste probleme personale si s-ar putea sa ma despart de Steaua. Dar voi lua decizia la momentul potrivit. Avem nevoie de victorie cu suedezii cum are omul nevoie de oxigen. Meciul va fi greu, pentru ca Halmstads nu are nimic de pierdut." La randul sau, Janne Andersson a spus: "Stim ca Steaua este o echipa foarte buna, dar asa s-a intamplat si cu Sporting, pe care am eliminat-o. In plus, suntem obisnuiti si cu vremea".

PROMISIUNE. Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a ridicat zilele acestea cateva probleme medicale, dar sansele ca el sa fie titular diseara sunt foarte mari: "Vom face totul pentru a castiga si a ne califica in primavara europeana. Sunt convins ca si publicul va fi alaturi de noi. Le promit ca vor pleca din nou bucurosi de la stadion", a declarat Radoi.

SCEPTIC
MM Stoica a dezvaluit ca a fost primul care a stiut de oferta facuta de Dnepr lui Protasov. "Numaram zilele sa se termine turul si sa nu se afle. Oleg a mai fost pus o data sa aleaga si a ales Steaua, doar ca acum i-au aparut aceste probleme de familie", a spus MM, care s-a aratat sceptic in privinta ramanerii lui Protasov in Ghencea dupa data de 15 decembrie, data la care Steaua o intalneste pe Hertha.

SLABITI
Suedezii de la Halmstads au inregistrat trei infrangeri din tot atatea meciuri disputate in grupa C. Luni, la sosirea in Bucuresti, ei au lasat impresia unei echipe relaxate. "Ne asteapta cel mai greu meci din grupa, dar speram sa nu terminam grupa cu 0 puncte. Jucatorii sunt insa destul de obositi, pentru ca acesta este al 44-lea meci pentru noi in acest an", a declarat antrenorul Janne Andersson.
CALCULE
Tot diseara, in grupa Stelei, de la aceeasi ora, la Genova, Sampdoria va intalni pe Hertha Berlin. Un egal in acest joc i-ar avantaja pe ros-albastri. Cu o victorie in fata lui Halmstads, trupa din Ghencea va acumula 7 puncte, se va distanta la doua lungimi si va fi calificata in proportie de 100%. Lens, care au doar 3 puncte, nu va juca astazi si in ultima etapa pot acumula maximum 6 puncte.
×
Subiecte în articol: sport steaua