x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: Înapoi la Liga 1

Steaua: Înapoi la Liga 1

de Dragos Stoica    |    04 Oct 2008   •   00:00
Steaua: Înapoi la Liga 1

După egalul obţinut la Florenţa, "militarii" revin la competiţia internă, urmând să dispute azi un meci în premieră contra lui CS Otopeni, cu începere de la ora 20:00 în direct la Antena 1.



După egalul obţinut la Florenţa, "militarii" revin la competiţia internă, urmând să dispute azi un meci în premieră contra lui CS Otopeni, cu începere de la ora 20:00 în direct la Antena 1. După efortul din Italia, Mirel Rădoi va fi menajat, mai ales că liderul Stelei urmează să fie convocat de Victor Piţurcă pentru meciul de sâmbăta viitoare cu Franţa, de la Constanţa.
La patru zile depărtare de la meciul cu Fiorentina, Steaua se întoarce către campionat în singurul meci al zilei. De la Mutu, Gilardino şi Frey, elevii lui Lăcătuş vor da acum piept cu Cristi Munteanu, Scarlatache sau Mărgărit, care au obţinut runda trecută prima victorie pe scena Ligii 1 contra Gloriei Buzău, care a rămas singura formaţie fără nici un succes după cele nouă etape scurse până în prezent. "În primul rând, e o plăcere să joci pe Ghencea, iar în al doilea rând, jucătorii Otopeniului nu au nimic de pierdut, ba dimpotivă, au numai de câştigat în eventualitatea unui rezultat bun. Noi mergem acolo să jucăm şi să ne vindem pielea cât mai scump. Am încredere că lucrurile se vor derula în favoarea noastră. E clar că, pentru ei, un eventual meci egal ar fi similar cu un mare eşec", a declarat ieri portarul oaspeţilor de azi ai "militarilor, Cristian Munteanu. La rândul său, antrenorul lui CS Otopeni, Marian Bucurescu, a afişat şi el o stare de încredere în perspectiva partidei din această seară: "Suntem pe un drum ascendent şi sunt mulţumit că am reuşit să ieşim de pe ultimul loc, să legăm punctul câştigat la Târgu-Jiu cu o victorie, de fapt prima victorie din istoria acestui club la nivelul Ligii 1. Meciul cu Steaua are o importanţă diferită pentru cele două formaţii. Steaua luptă pentru a se menţine în vârful clasamentului, iar pentru noi orice rezultat pozitiv ar însemna enorm în tentativa de a ne ridica din zona periculoasă".


Greu pentru CFR la malul Dunării

Egalii milionarilor de la Chelsea vor avea de depăşit un test delicat în această rundă, jucătorii lui CFR Cluj urmând să întâlnească în deplasare pe Oţelul Galaţi, formaţie recunoscută pentru faptul că pierde foarte rar puncte pe teren propriu. Partida va avea loc luni, cu începere de la ora 15:00, în direct pe GSP TV. Faţă de meciul cu trupa patronată de Roman Abramovici, tehnicianul italian Maurizzio Trombetta intenţionează să facă mai multe modificări, în vederea unei rulări a jucătorilor. "Am uitat de meciul cu Chelsea imediat după finalul său. De atunci, mintea mea se află numai la partida de la Galaţi", a declarat antrenorul pentru GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport