x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: Începe treaba în Insula Afroditei

Steaua: Începe treaba în Insula Afroditei

de Mihai Igirosanu    |    26 Ian 2008   •   00:00
Steaua: Începe treaba în Insula Afroditei

Întărită considerabil cu cei trei atacanţi sud-americani, Jose Moreno, Andres Mendo­za şi Dayro Moreno, Steaua începe în această seară al doilea stagiu de pregătire, în Cipru, la Larnaca.

Întărită considerabil cu cei trei atacanţi sud-americani, Jose Moreno, Andres Mendo­za şi Dayro Moreno, Steaua începe în această seară al doilea stagiu de pregătire, în Cipru, la Larnaca.

Antrenorul Marius Lăcătuş a condus ieri un singur antrenament, care a durat aproximativ 90 de minute, urmând ca echipa să aibă acelaşi program şi în această dimineaţă. Şedinţa de pregătire de astăzi va începe la ora 13:30, după care jucătorii se vor deplasa către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, de unde vor decola spre Cipru în jurul orei 18:00. Pe durata cantonamentului din Insula Afroditei, steliştii vor disputa cinci meciuri amicale, după următorul program: 29 ianuarie – cu Meta­lurgs Liepajas (Letonia), 1 februa­rie – cu Levski Sofia, 3 februarie – adversar nestabilit, 5 februarie – cu FK Teplice (Cehia), 7 februarie – cu Lokomotiv Sofia.

 

PLECĂRI. Dacă lista sosirilor pare a fi închisă, o dată cu transfe­rurile celor trei sud-americani, ma­nagerul general, Adrian Ilie, a încercat să lămurească şi problema plecărilor. “Am primit mai multe oferte. Rada are ofertă de la Terek Groznîi, de la Betis nu a venit încă nimic. Pentru Marius Croitoru avem o ofertă concretă din Israel, pentru Victoraş Iacob din Germania, de la Kaiserslautern, iar pentru Dorel Zaharia, din China. Pentru Florin Lovin eu nu am văzut nici o ofertă. Încă o mai aşteptăm”. Pe de altă parte, impresarul Du­mi­tru Tudor a anunţat că Lovin este ca şi transferat la Malaga. “Ne-am înţeles, am pus totul la punct. Chiar am avut joi seară o discuţie cu spaniolii şi mi-au spus că Lovin e prioritatea lor numărul unu. Până la 31 ianuarie se va lămuri totul, pentru că atunci se încheie pe­rioada de mercato”, a spus Tudor.

 

Iacob a plecat

Atacantul Victoraş Iacob a ple­cat ieri spre Germania, el n­e­go­ciindu-şi aseară toate detaliile transferului la Kaiserslautern. “Pentru mine nu a fost rău ceea ce mi s-a întâmplat. Oarecum, am aşteptat plecarea asta şi sper să fie de bun augur. O să mă întorc să-mi iau la reve­dere de la colegi. Consider că acest transfer va fi un pas îna­in­te. Sper că mă voi descurca bine în Germania, am sperat în­tot­dea­una că mi se va potrivi acest campionat”, a declarat fostul jucă­tor al Stelei înaintea plecă­rii. Ia­cob s-a ferit să comenteze decla­ra­ţiile patronului Gigi Be­ca­li, care la un moment dat spu­nea că până şi el joacă mai bine decât atacantul în vârstă de 28 de ani.

“Valoarea am arătat-o pe teren. Performanţele pe care le-am avut la Steaua, semifinala de Cupa UEFA, Supercupa României şi titlul, spun multe despre valoarea noastră”.

Previziune

Preşedintele Ligii Profesio­nis­te de Fotbal, Dumitru Drago­mir, a radiografiat ieri ultimele eve­nimente de la Steaua şi re­per­cusiunile pe care acestea le-ar putea avea. “Domnilor, ţi­neţi minte ce vă spun eu, de când s-au împăcat Becali ăştia, Steaua o să-şi facă o echipă tare de tot. Eu îi ştiu foarte bine, sunt ambi­ţioşi. S-au strâns toţi trei, iar de acum înainte Steaua va fi mai de temut ca niciodată”, a declarat Dragomir. Referitor la oferta lui Gigi Becali pentru Daniel Pancu, “Corleone” a spus: “Hai dom’le, dacă îl voiau Gigi şi Giovani îl luau fluierând”.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport steaua