x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Inapoi pe pamant

STEAUA / Inapoi pe pamant

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    01 Noi 2005   •   00:00
STEAUA / Inapoi pe pamant

Esecul in fata bistritenilor a plecat capetele jucatorilor, antrenorilor si conducatorilor din Ghencea. Toata lumea considera ca lipsa fanilor a fost determinanta si ca ardelenii le-au aplicat o adevarata lectie.

Antrenorul Oleg Protasov a lasat de inteles ca nu a fost multumit de atitudinea jucatorilor, in vreme ce presedintele Marius Lacatus si fotbalistii regreta absenta publicului.

"PALMA". "Inainte de meci am spus ca nu trebuie sa ne gandim la ce a facut Dinamo, ci sa jucam bine, chiar si fara suporteri. Nu ne-a iesit nimic, din pacate. E o palma care poate ca a venit la momentul oportun si care ii va face pe jucatori sa inteleaga ca trebuie sa munceasca tot timpul. Nu trebuie sa facem un capat de tara, dar e bine sa coboram pe pamant", a declarat Protasov dupa prima infrangere din istoria Stelei, in Ghencea, in fata Gloriei Bistrita. La randul sau, presedintele Marius Lacatus a spus: "Important este ca jucatorii sa-si revina pentru meciul cu Sampdoria, de joi. Caracterele tari ies la suprafata la greu. In timpul meciului sunt momente cand echipa are nevoie de sprijinul publicului".

Autorul unei mari ratari in finalul partidei, Nicolae Dica, a declarat: "Campionatul se joaca in meciurile cu echipele mai mici, care se apara si in unele momente reusesc sa inscrie. Cu spectatorii alaturi, poate castigam".

ABSENTA. Mirel Radoi a fost supus ieri unei rezonante magnetice, la Spitalul Militar din Bucuresti, in urma careia s-a stabilit ca va fi indisponibil inca trei saptamani, dupa accidentarea la glezna dreapta, suferita in partida cu Rapid, din etapa a 10-a a Diviziei A. Rezonanta magnetica a confirmat diagnosticul initial, entorsa de gradul doi, dar nu a fost descoperita decat o usoara leziune a ligamentelor. Capitanul stelist va rata, astfel, meciurile din deplasare cu Sampdoria Genova, programat joi, in grupa C a Cupei UEFA, si cu CFR Cluj, din etapa a 12-a.

BECALI A CESIONAT MARCA "STEAUA"
Pentru a scapa de sechestrul pe propria avere, Gigi Becali (foto) a cesionat ieri marca "Steaua" vechii societatii nonprofit din Ghencea, care este datoare la stat. Becali spune ca acum fosta societate nu mai este insolvabila, detinand un activ de 100 de milioane de euro, la cat evaluase Sebastian Bodu marca Steaua. "Acum vechea societate nu mai este insolvabila, are marca. Trebuie doar s-o vanda si sa recupereze datoria. E dureros sa renunt la traditie, la istorie, dar trebuie sa-mi salvez familia", a spus finantatorul. Astfel, gruparea din Ghencea a ramas fara palmares, noul ei simbol urmand a fi crucea crestina, cu opt colturi. Echipa va folosi in continuare denumirea de Steaua pana cand va fi contestata de cel care va cumpara marca la licitatie. In urma cu cateva saptamani, Becali renuntase si la cele 67% din actiunile pe care le avea la Steaua, detinute acum de doua dintre neamurile lui, Vasile si de Constantin Geambazi, primul avand si inainte 1%. Ceilalti actionari ai Stelei sunt George Gaita (26%), Victor Piturca (4%) si Lucian Becali (3%). (Ionut Paduraru)
×
Subiecte în articol: sport steaua