x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Jucătorii, acuzaţi inainte de Sevilla

Steaua - Jucătorii, acuzaţi inainte de Sevilla

de Mihai Igirosanu    |    06 Noi 2007   •   00:00
Steaua - Jucătorii, acuzaţi inainte de Sevilla

Infrăngerea de la Timişoara a stărnit mănia oficialilor stelişti, care contestă violent prestaţia centralului Augustus Constantin. Altfel, patronul Gigi Becali a promis căte 30.000 de euro fiecărui jucător pentru o victorie măine seară, cu Sevilla, in Liga Campionilor. • Sevilla - Probleme de lot

Steaua - Intre Poli şi Sevilla

Infrăngerea de la Timişoara a stărnit mănia oficialilor stelişti, care contestă violent prestaţia centralului Augustus Constantin. Altfel, patronul Gigi Becali a promis căte 30.000 de euro fiecărui jucător pentru o victorie măine seară, cu Sevilla, in Liga Campionilor.

In ciuda jocului foarte slab, fără idei, Steaua a avut două goluri anulate, iar conducătorii ei reproşează şi neacordarea a două penalty-uri, la intervenţii asupra lui Bănel Nicoliţă şi Romeo Surdu

AMENINŢARE. "La Timişoara am avut parte de un arbitru tălhar, hoţ. Că nu dai două penalty-uri, bun, nu le-ai văzut, dar să anulezi un gol valabil, asta nu e de inţeles, inseamnă că eşti impotriva noastră, eşti rău intenţionat. Ştiam de mult de relaţia lui Augustus Constantin cu Timişoara, de relaţia tatălui său, Gheorghe Constantin, cu Timişoara, am zis: să vedeţi că va fi impotriva noastră. Acum suntem şi in noul G14 şi, n-am mai spus-o pănă acum, imi asum răspunderea, dar, dacă se mai intămplă aşa ceva, să fim furaţi, scot echipa de pe teren, să facă ocolul Europei, să vadă toţi hoţia din Romănia. Iar eu cănd spun, aşa şi fac. Dacă va proceda Steaua aşa, va avea un impact foarte mare", a spus Becali.

STIMULENT. Finanţatorul roş-albaştrilor a mai anunţat ieri că ii va premia cu căte 30.000 de euro pe jucători in cazul in care vor căştiga meciul cu FC Sevilla, din etapa a patra a grupei H a Ligii Campionilor, care va avea loc măine seară, pe stadionul Steaua. "Sper pănă la capăt, eu nu abandonez lupta. Liga Campionilor este altceva, jucătorii se vor motiva altfel. Bine, şi Sevilla va fi motivată. Sevilla a bătut pe Real Madrid, iar, dacă ii invingem, victoria noastră va fi cu atăt mai mare", a spus patronul Stelei.

Avertisment

Actualul antrenor secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, a primit un avertisment din partea Comisiei de Disciplină a FRF, deoarece nu s-a prezentat la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Universitatea Cluj, din etapa a XII-a a Ligii I, ultimul ca antrenor principal al roş-albaştrilor. "Am dat explicaţii de ce nu m-am prezentat la conferinţă şi am primit un avertisment", a declarat Pedrazzini.

Mobilizare

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a prefaţat meciul cu Sevilla, dar a vorbit şi despre lupta din Liga 1: "Cred că se poate scoate un rezultat bun. Acum se vor schimba datele problemei, cu Timişoara a fost in campionat, acum se joacă in Liga Campionilor, e altceva, ambiţia va fi mult mai mare. Jucăm acasă, in faţa propriului public, şi sper intr-un rezultat bun in faţa Sevillei, o echipă foarte tare, care a bătut pe Real Madrid. Acest lucru trebuie să ne dea de găndit, dar nu trebuie să ne sperie, ci să ne ambiţioneze". Despre soarta titlului, Ilie a spus: "Steaua nu e ieşită complet din lupta pentru titlu, mai există speranţe, nu e totul pierdut. Trebuie să ne uităm insă la noi şi să nu mai facem paşi greşiţi, pentru că şi CFR Cluj cred că se va impiedica la un moment dat".

×
Subiecte în articol: sport steaua sevilla