x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Mihai Stoica ironizeazA informaTiile privind debarcarea sa

Steaua - Mihai Stoica ironizeazA informaTiile privind debarcarea sa

de Mihai Igirosanu    |    01 Mar 2007   •   00:00
Steaua - Mihai Stoica ironizeazA informaTiile privind debarcarea sa

Cu o zi inaintea meciului de la Constanta, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, contra Otelului, managerul general al "ros-albastrilor", Mihai Stoica, a comentat zvonurile privind indepartarea sa si a antrenorului Cosmin Olaroiu.

Si-a luat la revedere

Cu o zi inaintea meciului de la Constanta, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, contra Otelului, managerul general al "ros-albastrilor", Mihai Stoica, a comentat zvonurile privind indepartarea sa si a antrenorului Cosmin Olaroiu.

Jurnalul National: Cum ati receptat aceste informatii si cum credeti ca se vor finaliza zvonurile?
Mihai Stoica: Vreau sa va spun ca am ceva foarte important de facut zilele acestea si nu am timp sa ma gandesc prea mult la aceste aberatii.

Credeti ca toate acestea au aparut intamplator sau exista cineva care are interesul de a le lansa?
Sunt sigur ca cineva are interesul ca noi sa avem probleme si lanseaza aceste zvonuri, banuiesc si despre cine e vorba, dar nici macar nu merita sa le amintesc numele.

V-ati vedea lucrand in alta formula sau la alta echipa?
Sub nici o forma. Colaborez foarte bine cu Oli, iar rezultatele pe care le-am obtinut impreuna au fost extraordinare.

Va simtiti frustrat pentru ca, in ciuda rezultatelor din ultimii ani, apar astfel de informatii?
M-am obisnuit, chiar nu ma mai deranjeaza. Orice zvon despre Steaua se vinde bine.

"Invidia e un virus raspandit in Romania"

Aveti semnale ca Steaua este vanata, in afara de prestatia brigazii de la Oradea?
Prestatia de la Oradea nu e singulara, am fost dezavantajati in repetate randuri, dar si in sezonul trecut s-a intamplat la fel. A devenit o obisnuinta.

Exista posibilitatea ca rivalele sa fie deranjate de suprematia Stelei, atat pe plan intern, cat si in Europa?
Nu numai rivalele, performantele noastre au provocat multe dezagremente. Invidia este un virus foarte raspandit in Romania.

Ce le-ati transmite jucatorilor, antrenorilor si celorlalti oameni din club?
Le-am transmis deja. Am avut o discutie cu toti si mi-am luat la revedere. Trebuia sa plec la birou, ca aveam treaba.

OPTIMISM
Antrenorul Otelului, Petre Grigoras, s-a aratat ieri destul de optimist inaintea meciului din aceasta seara, cu Steaua, de la Constanta, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana. "Vom juca ofensiv, stim ca Steaua trece printr-o criza si de aceea nu ne va fi frica. Ne dorim sa obtinem un rezultat bun si o calificare in semifinale, mai ales daca vom juca la capacitate maxima. Va fi o mare surpiza daca eliminam Steaua", a declarat Petre Grigoras. Partida Steaua - Otelul va incepe de la ora 20:45 si va fi transmisa in direct de Antena 1. Cele doua echipe se intalnesc in premiera in Cupa Romaniei.
BECALI INFIRMA
Patronul Stelei a tinut sa dezminta posibila schimbare a cuplului Cosmin Olaroiu - Mihai Stoica. "Il respect pe Hagi, e mare antrenor, e nasul meu, tin la el ca nas, ca roman, dar, ca sa-i dau afara pe Olaroiu si Stoica dupa rezultatele pe care le-au avut, este imoral", a comentat Becali. "Olaroiu este un om bun si n-o sa-l dau afara niciodata. Voi nu-l cunoasteti, dar Olaroiu are suflet de copil si n-o sa-mi bat joc de el. Chiar daca ar fi vrut sa plece Olaroiu, nu l-as fi lasat eu. Nu procedez asa, eu spun simplu: pleci si punct. Ca sa ramana bine stabilit pentru totdeauna: lucruri imorale nu fac".
×
Subiecte în articol: sport steaua