x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - “Nu joc numai eu!”

STEAUA - “Nu joc numai eu!”

de Delia Gomoescu    |    27 Feb 2008   •   00:00
STEAUA - “Nu joc numai eu!”

Cu câteva zile înaintea derby-ului cu CFR Cluj, de duminică seară, din Ghencea, patronul Stelei, Gigi Becali, îşi continuă rafala de reproşuri.

Cu câteva zile înaintea derby-ului cu CFR Cluj, de duminică seară, din Ghencea, patronul Stelei, Gigi Becali, îşi continuă rafala de reproşuri.

 

 

Prezent luni seară în emisiunea “Naşul”, boss-ul grupării din Ghencea a vorbit din nou despre implicarea la echipă, măsurile care vor urma şi nemulţumirile în privinţa evoluţiei câtorva jucători.

 

 

 

“SENTIMENTAL”. “Nu are nimeni post semnat de titular la Steaua şi voi rezolva problema asta cu Marius Lăcătuş chiar zilele acestea, pentru ca el să înţeleagă că trebuie să bage în echipă jucătorii în formă. Oricum, Lăcătuş va rămâne la Steaua până în vară orice s-ar întâmpla, şi abia atunci vom trage linie. Dacă Lăcătuş vrea să aibă un argument pentru a-i scoate din echipă, poate să le spună jucătorilor că aşa spun eu, să dea vina pe mine”. 

 

 

 

“VEDETISME”. Becali s-a referit şi la prestaţiile vedetelor. “Am ştiut că vom avea probleme la Iaşi încă de la prima pasă pe care a greşit-o Goian. Dacă se face o asemenea greşeală din primele secunde, atunci când eşti concentrat maxim, este clar. Vedetismul este de vină. Se cred toţi prea vedete. A dat Goian două goluri la echipa naţională, e mare fotbalist acum. Jucătorii nu mă trădează pe mine, se trădează pe ei, că de acolo îşi iau banii, pe când eu nu câştig bani din fotbal”. După antrenamentul de ieri, Nicolae Dică, unul dintre jucătorii atacaţi de Gigi Becali, a declarat pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1: “Nu mi se pare normal ca după fiecare înfrângere să fiu eu acuzat. La Steaua nu joacă un singur jucător. Nu am cerut să fiu transferat, deşi sunt patru ani de când joc la Steaua. Nu îmi lipseşte motivaţia. Nu am spus că vreau să plec în cei patru ani la Steaua. Dacă nu mai sunt dorit, voi vedea în următoarele două luni. Dacă Lăcătuş va considera că este un jucător mai valoros pe postul meu, mă voi supune şi voi sta pe bancă. Lăcătuş face echipa, nu Gigi Becali. Dacă nu mai sunt dorit, voi vedea ce fac în următoarele două luni”.

 

delia.gomoescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport steaua