x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Pandurii 1-0: Vânzare cu repetiţie

Steaua - Pandurii 1-0: Vânzare cu repetiţie

de Ionut Paduraru    |    21 Sep 2009   •   00:00
Steaua - Pandurii 1-0: Vânzare cu repetiţie
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Contestat din ce în ce mai vehement de suporteri după demiterea lui Cristiano Bergodi, Gigi Becali a declarat din nou că este dispus să renunţe la Steaua.

Becali a făcut acest anunţ după ce a fost înjurat de fanii prezenţi sâmbătă în Ghencea, la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo. Prima variantă enunţată: vinde clubul şi cumpără altă echipă, luând în calcul chiar posibilitatea de a finanţa rivalele Dinamo sau Rapid.

"Am venit aici ca să văd cine mă contestă. Uite, ca să termin odată, vând Steaua. Nu mai pot. Dacă îmi dă cineva 40 de milioane de euro, vând clubul pe loc, acum chiar nu mai glumesc. Sunt dispus să negociez, se poate ajunge la 35, 30, 25 de milioane. Nu sunt stelist pe viaţă, eu sunt doar român. O să cumpăr altă echipă, să vedeţi voi cine este Becali în fotbal. Cu atât mai mult o să vreau să bat pe Steaua. O să preiau altă echipă din Liga I, una mare, nu Unirea Urziceni. O să fie cea mai mare bombă din fotbal. Voi lua campionatul an de an", a spus Becali, care nu dorea însă să renunţe la Onicaş, Bănel Nicoliţă şi Bogdan Stancu, dar şi la juniorii de la Academia de Fotbal din Ghencea.

Mai târziu, finanţatorul roş-albaştrilor a venit cu o altă variantă. Vrea să schimbe numele şi culorile echipei şi să o mute pe stadionul din Cotroceni. "Luni schimb nu­mele de Steaua Bucureşti în Steaua 2003. O să-i invit pe toţi suporterii ne­mul­ţumiţi şi o să le cesionez tot ce în­seamnă palmaresul Stelei până în 2003, le dau culorile, emblema, tot. O să rămân eu doar cu palmaresul realizat din 2003 până acum. Am vorbit deja cu Florin Georgescu pentru ca BNR să-mi pună la dispoziţie stadionul din Cotroceni. N-o să mai jucăm în Ghencea, tot îmi cereau suporterii să plec", a spus Becali.

×
Subiecte în articol: sport