x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Patru netransferabili

Steaua - Patru netransferabili

de Mihai Igirosanu    |    15 Iun 2007   •   00:00
Steaua - Patru netransferabili
Sursa foto: CHRISTIAN SILVA/

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dezvăluit ieri care sunt jucătorii Stelei pentru care va refuza orice ofertă din partea unui club din străinătate.

Nicoliţă, Rădoi, Dică şi Badea rămăn legaţi de glie

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dezvăluit ieri care sunt jucătorii Stelei pentru care va refuza orice ofertă din partea unui club din străinătate.

Becali i-a declarat netransferabili pe Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Bănel Nicoliţă şi Valentin Badea. De asemenea, patronul roş-albaştrilor a spus că Florin Lovin figurează in planurile lui Cosmin Olăroiu pentru noul sezon şi că va negocia transferul stoperului Eugen Baciu la Ceahlăul Piatra-Neamţ. Simion şi Tudose vor fi cedaţi la Gloria Buzău, iar Stancu va merge la Poli Timişoara pentru 200.000 de euro.

ATAŞAMENT. "Pe Nicoliţă nu-l dau nici pentru 40 de milioane. Le-am şi spus la intălnirea cu ei, inainte de vacanţă: Mirel Rădoi, Dică, Nicoliţă şi Vali Badea nici să nu se găndească la plecare. Nici să nu discute cu alte echipe sau impresari, pentru că nu pleacă de la Steaua pentru nici un ban din lume. Ei nu pot pleca de la Steaua şi nu discut nici o ofertă pentru ei. Sunt mai bogat ca patronii lor. Ce echipă să-mi dea banii ăştia? Nu mă refer la Abramovici sau la Berlusconi, ci la altele, cum e Lens, care am văzut că l-ar vrea pe Rădoi. Păi, cumpăr eu toată echipa, tot clubul Lens, ca să nu-l mai ia ei pe Rădoi", a declarat Becali.

Finanţatorul din Ghencea a comentat şi zvonul potrivit căruia Steaua ar fi interesată de fostul atacant al naţionalei Italiei, Christian Vieri, aflat in negocieri cu echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. "Vieri e jucător bun. Mi-a plăcut dintotdeauna. Nu ştiu, o să mă interesez".

INTĂLNIRE. Gigi Becali a avut programată aseară şi o intălnire cu căţiva reprezentanţi ai suporterilor. "Urmează să mă intălnesc cu suporterii. Au zis că vin să vorbim. Sunt nişte puşti care au rămas şocaţi cănd i-am invitat aici. Au apreciat gestul. Au ei entuziasmul tinereţii, vor ei să fie consultaţi cănd o să luăm jucători, vor să rămănă Elton după mintea lor", a precizat Becali, care a adăugat: "Steaua va străluci incăt va uimi Europa".

RĂZGĂNDIRE

"Nici Iacob nu mai e de vănzare. Avea contract destul de mare şi de aceea nu i s-a mărit ca şi celorlalţi jucători. Am spus că Baciu, Stancu, Saban şi Boştină sunt jucători care pot să-şi caute echipe. Le-am zis că in afară de cei patru, care nu pleacă, de ceilalţi
se poate dispensa Steaua. Nu şi-au găsit echipe pănă acum, la revedere!"
Gigi Becali

Â

Thereau, pe loc

Anunţat ca aproape sigur la FC Bruges, atacantul francez Cyril Thereau are şanse foarte mici să ajungă in curtea belgienilor. Cotidianul Het Laatste Nieuws a publicat ieri o declaraţie a managerului Luc Devroe. "De sosirea lui Thereau se poate vorbi doar dacă pleacă Bosko Balaban, dar pănă acum n-am primit nici o ofertă concretă pentru acesta. Steaua ne-a transmis prin fax că jucătorul costă 3 milioane de euro." "Devroe neagă astfel un interes major al clubului pentru Thereau".

×
Subiecte în articol: sport steaua