x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Pleacă al doilea căpitan

Steaua - Pleacă al doilea căpitan

de Mihai Igirosanu    |    12 Iun 2007   •   00:00
Steaua - Pleacă al doilea căpitan

Căpitan al "roş-albaştrilor" in multe meciuri importante din ultimii ani, mijlocaşul Sorin Paraschiv ar putea semna la sfărşitul săptămănii cu o echipă din Franţa.

Paraschiv se indreaptă către campionatul francez

Căpitan al "roş-albaştrilor" in multe meciuri importante din ultimii ani, mijlocaşul Sorin Paraschiv ar putea semna la sfărşitul săptămănii cu o echipă din Franţa.

Cea mai interesată echipă franceză de serviciile jucătorului stelist este nou-promovata Strasbourg. Totuşi, alsacienii n-au făcut incă o ofertă concretă, fapt care l-ar putea determina pe Paraschiv să demareze negocierile cu celelalte două formaţii interesate de el, francezii de la Sochaux şi Toulouse sau nemţii de la Energie Cottbus. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat zilele trecute că Paraschiv poate părăsi Ghencea pentru un milion de euro.

GRĂBIT. Referitor la interesul celor de la Strasbourg, impresarul fotbalistului, Aurel Damian, a declarat: "Am avut contacte cu Sochaux şi Strasbourg, sper ca pănă la sfărşitul săptămănii măcar Strasbourg să facă o ofertă scrisă, altfel inseamnă că nu şi-l doresc atăt de tare precum susţin. Suma de transfer va fi sub un milion de euro. Din căte am vorbit cu Paraschiv, am inţeles că ar avea acceptul de a pleca pentru mai puţin de un milion de euro. Pentru că a jucat atăţia ani la Steaua şi şi-a făcut datoria cu vărf şi indesat".

INSĂNĂTOŞIRE. In schimb, recuperarea căpitanului Mirel Rădoi şi a stoperului Sorin Ghionea, accidentaţi in returul campionatului precedent, decurge fără probleme, primul urmănd să meargă sigur in stagiul de pregătire de la Valencia, programat intre 15 şi 22 iunie. După entorsa la genunchi suferită in meciul cu CFR Cluj, de la 26 aprilie, Rădoi se pregăteşte conform programului de reabilitare, reluăndu-şi alergările uşoare. Operat la rotula genunchiului stăng in urmă cu două luni şi jumătate, Ghionea işi continuă şi el recuperarea, aceasta decurgănd normal, fără complicaţii. Noua achiziţie a Stelei, nigerianul Ifeanyi Emeghara, va ajunge la sfărşitul săptămănii in Romănia, urmănd a semna contractul cu echipa lui Cosmin Olăroiu. "Imi doresc să joc la Steaua şi sper să jucăm şi să trecem de grupele Ligii Campionilor", a declarat noul fotbalist al trupei din Ghencea.

Ambiţie

Mijlocaşul Eric Bicfalvi, transferat de la Jiul Petroşani, a declarat că nu se teme de concurenţa de la Steaua. "Am 19 ani şi tot viitorul in faţă. Dacă imi era frică de concurenţă, nu aş fi semnat cu Steaua. Un jucător bun, care crede in potenţialul lui, acceptă concurenţa, indiferent că ii are in faţă pe Sorin Paraschiv sau pe Petre Marin. Imi doresc să fiu titular la Steaua, eu nu mă ascund după titulari." El nu agreează un eventual imprumut la Gloria Buzău: "Nu mai vreau să joc in liga a doua, vreau in prima ligă, pentru că este altceva", a declarat jucătorul cumpărat contra sumei de 300.000 de euro.

Vor un ceh

Noul manager al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ieri că gruparea din Ghencea caută să perfecteze zilele acestea transferul unui jucător din prima ligă cehă. Conform fanatik.ro, fotbalistul in cauză ar fi mijlocaşul fostei adversare a Rapidului din ediţia precedentă a Cupei UEFA, Mlada Boleslav, Jan Rajnoch. Ilie a negat insă un eventual interes pentru acesta. "Dorim un jucător ceh, dar mai multe nu putem afirma in acest moment. Nu este vorba de Jan Rajnoch. Nu am auzit de el pănă acum". Rajnoch a marcat pentru Mlada in remiza 1-1 de la Bucureşti, din grupele UEFA.

×
Subiecte în articol: sport steaua