x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Primul amical al campionilor

Steaua - Primul amical al campionilor

de Mihai Igirosanu    |    17 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Primul amical al campionilor

Aflati in cantonamentul din Italia, de la Coverciano, stelistii vor disputa astazi primul meci amical al anului inaintea "dublei" cu FC Sevilla si a reluarii campionatului intern.

Incepe joaca si cu mingea. Aflati in cantonamentul din Italia, de la Coverciano, stelistii vor disputa astazi primul meci amical al anului inaintea "dublei" cu FC Sevilla si a reluarii campionatului intern.

Din dorinta ca elevii sai sa nu riste eventuale accidentari, antrenorul Cosmin Olaroiu a ales ca adversar pentru jocul de azi echipa de tineret a clubului italian Siena. Partida va avea loc chiar in interiorul bazei de la Coverciano. Vineri, ros-albastrii au programat primul test de verificare serios, in compania echipei elvetiene FC Sion, ocupanta locului 2 in prima liga helveta.

In privinta starii de sanatate a portarului brazilian Andrey Nazario, se estimeaza ca acesta ar putea reveni la pregatiri in a doua jumatate a stagiului pe care Steaua il va desfasura intre 23 ianuarie si 6 februarie in Cipru. El are sanse minime insa sa fie apt pana la meciul tur cu Sevilla.

ADVERSAR. Atacantul lui CFR Cluj Viorel Frunza a fost convocat de selectionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, pentru meciul amical care va avea loc la data de 7 februarie, la Chisinau, intre reprezentativa din tara de peste Prut si Steaua.

×
Subiecte în articol: sport