x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: “Rada e important”

Steaua: “Rada e important”

de Marius Mihalcea    |    07 Iul 2008   •   00:00
Steaua: “Rada e important”

Javier Clemente, antrenorul formaţiei Real Murcia, din liga a doua spaniolă, are numai cuvinte de laudă la adresa stoperului “roş-albaştrilor”.

Javier Clemente, antrenorul formaţiei Real Murcia, din liga a doua spaniolă, are numai cuvinte de laudă la adresa stoperului “roş-albaştrilor”.


Retrogradată la finalul stagiunii trecute în liga a doua spaniolă, Real Murcia va forţa revenirea în Primera Division şi cu jucători din Liga 1. Iar după ce l-a achiziţionat de la Rapid pe atacantul sîrb Ranko Despotovici, micuţa grupare iberică şi-l doreşte şi pe Ionuţ Rada.


APRECIERI. Despre stoperul stelist, Javier Clemente, printre altele fost selecţioner al Spaniei şi al Serbiei, vorbeşte numai la superlativ. “Pentru mine transferul său ar fi foarte important. Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult. Rada este puternic, agresiv, are experienţă. Cu el ne vom întări mult apărarea, punctul nevralgic al Murciei şi cel care a dus la retrogradare. Ar fi bine ca Rada să vină la noi, şi asta cît mai repede posibil”, a spus antrenorul Murciei într-un interviu acordat cotidianului As. Clemente este de acord ca pe lîngă suma de un milion de euro, pe care o solicită Steaua în schimbul lui Rada, să se despartă şi de un jucător de-al său, posibil de mijlocaşul Abel Gomes: “Noi avem nevoie mai mare de un fundaş central decît de un jucător în zona în care se mişcă Abel”. Altfel, potrivit cotidianul italian Il Secolo XIX, formaţia FC Genoa, locul 10 la finalul ultimei ediţiei a Serie A, este interesată de fundaşul stelist Sorin Ghionea.

 

Ovidiu Petre este apt pentru al doilea cantonament

Mijlocaşul Ovidiu Petre, care a ratat participarea cu echipa României la Euro 2008 şi primul stagiu de pregătire al Stelei din Austria, ambele din cauza accidentării stupide suferite la nivelul meniscului extern al genunchiului drept în timp ce se afla cu “tricolorii” în vacanţă la Antalya, este refăcut complet dup ăintervenţia chirurgicală şi se va putea alătura colegilor. Astfel, mijlocaşul la închidere al “roş-albaştrilor” va face parte din delegaţia care între 9 şi 19 iulie se va afla în cantonament tot în Austria, de această dată la Flachau. În cel de-al doilea stagiu de pregătire din această vară, trupa lui Marius Lăcătuş va susţine alte patru partide de verificare, după următorul program: la 11 iulie, cu Swindon Town (Anglia), la 13 iulie, cu Viktoria Plzen (Cehia), la 15 iulie, cu Beşiktaş Istanbul (Turcia) şi la 18 iulie, cu FC Nurnberg (Germania).

×
Subiecte în articol: sport