x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Restanta de moral

Steaua / Restanta de moral

de Mihai Igirosanu    |    03 Mai 2006   •   00:00
Steaua / Restanta de moral

Eliminarea din semifinalele Cupei UEFA si esecul in fata Rapidului i-au marcat pe fotbalistii echipei campioane, insa acestia au declarat ca lasa totul in urma si sunt gata sa revina pe linia de plutire.

Eliminarea din semifinalele Cupei UEFA si esecul in fata Rapidului i-au marcat pe fotbalistii echipei campioane, insa acestia au declarat ca lasa totul in urma si sunt gata sa revina pe linia de plutire.

Unul dintre cei mai constanti jucatori stelisti, fundasul stanga Petre Marin, considera restanta din aceasta seara, de la ora 20:00, cu Pandurii Tg. Jiu, o sansa buna pentru iesirea din impas. Partida de pe Stadionul "Lia Manoliu" va fi transmisa in direct de Antena 1.

MOBILIZARE. "Trebuie sa ne revenim cat mai repede, iar cu Pandurii trebuie sa luam trei puncte si sa mai uitam de amaraciune. Nu stiu daca acest meci este capital, dar am facut un pas gresit si trebuie sa facem totul pentru a castiga. Cu restantele pe care le mai avem ne pastram prima sansa la titlu", a spus Petre Marin. Aceeasi conceptie o are si stoperul Sorin Ghionea. "Vrem sa trecem peste acest moment si trebuie sa castigam urmatorul meci. Speram sa o facem si sa fim campioni. Sportul va avea un cuvant greu de spus, dar speram sa-i invingem si pe ei. Daca aveam acum cele doua restante castigate, aveam trei puncte avans", a declarat galateanul.

ATASAMENT. Considerat vinovat de multi pentru ultimele esecuri, portarul Carlos are sprijinul colegilor. "Nu am fost niciodata suparati pe un jucator. Intreaga echipa a gresit in ultimele meciuri, nu doar Carlos", a afirmat Ghionea. "Nu doar Carlos a gresit. Eu am o vorba. Doar cine nu munceste nu greseste", a subliniat si Petre Marin.

LACA, FINAL
In urma unei discutii purtate ieri cu patronul Gigi Becali, presedintele Stelei, Marius Lacatus a demisionat oficial. "In mod oficial, Lacatus nu mai este presedinte. Mi-a spus ca au fost niste lucruri care nu i-au convenit si ca din iunie va antrena. Nu voi numi pe altcineva in locul lui, care a fost instalat pentru ca este simbolul acestui club", a afirmat Becali. "Nu cred ca m-am certat cu cineva de la club. Oricum, daca are cineva sa-mi reproseze ceva, corect este sa mi-o spuna in fata. Si dorinta de a antrena m-a determinat sa plec", a spus Lacatus.
OPTIMIST
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri ca nu se teme de meciul din aceasta seara: "Daca ne e frica si de Pandurii, atunci ce sa mai cautam in fotbal?! Jucatorii au valoare, au avut ghinion si i-a marcat, dar tot ei au realizat lucrurile bune de pana acum. Nu mi-e teama nici de pierderea titlului. Vom juca cu echipe din zona retrogradarii, Pandurii, FCM Bacau, Vaslui, poate doar cu Sportul, care este in ascensiune, si CFR Cluj sa fie mai greu, dar o sa-i batem. Ne mai putem permite un egal chiar daca Rapid castiga tot", a subliniat Becali.

SURPRIZA
Presedintele Pandurilor, Marin Condescu, este increzator inaintea confruntarii cu Steaua:"Vrem sa jucam un fotbal frumos, care sa placa. Trebuie sa jucam, iar surprizele apar atunci cand joci bine. De aceea spun ca va trebui sa jucam frumos cu Steaua. Am mai facut-o cu Rapid sau cu CFR Cluj si FC Arges in deplasare. In lupta pentru evitarea retrogradarii sunt acum patru echipe si speram ca noi sa fim printre aceia care se vor salva, mai ales ca FC Vaslui are un program mai greu. Nu va fi o tragedie daca vom cadea in Divizia B".
SALOMIR
Comisia Centrala a Arbitrilor l-a desemnat pe Marian Salomir sa conduca la centru restanta de astazi, dintre Steaua si Pandurii. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Cristian Nica si Eduard Crangasu, iar arbitru de rezerva va fi Adrian Comanescu. Observatori la aceasta partida importanta atat pentru lupta la varf, cat si pentru cea din zona retrogradarii vor fi presedintele CCA, Gheorghe Constantin, si directorul cu relatiile internationale al FRF, fostul international Florin Prunea. Steaua mai are de disputat o restanta cu FCM Bacau.
×
Subiecte în articol: sport