x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Returul - o formalitate

Steaua / Returul - o formalitate

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    18 Feb 2006   •   00:00
Steaua / Returul  -  o formalitate

Antrenorul de la Heerenveen a anuntat ca nu va folosi toti titularii la returul programat joi pe Stadionul "Lia Manoliu".

La sosirea pe Aeroportul Otopeni, doar presedintele executiv Mihai Stoica antrenorul Cosmin Olaroiu si fundasul George Ogararu au dialogat cu presa, restul jucatorilor respectand noul regulament de ordine interioara, care ii obliga sa dea interviuri doar in cadru organizat.

MOTIVATI. Antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, a precizat ca Steaua va fi foarte motivata si in partida-retur. "Trebuie sa jucam cu aceeasi concentrare si determinare. Trebuie sa aparam un blazon, sa jucam pentru suporteri si pentru punctele din clasament, care ne-ar putea da inca o echipa in cupele europene", a spus tehnicianul stelist.

DECIZIE. "Suntem in mare masura eliminati. Probabil ca in meciul-retur voi da posibilitatea si altor jucatori sa evolueze intr-un asemenea meci si sa castige experienta. Speram sa putem arata la Bucuresti ca nu degeaba am ajuns atat de departe in Cupa UEFA", a spus Verbeek pentru site-ul oficial al clubului batav. Pe langa scorul din tur, de 1-3, unul aproape imposibil de remontat, un alt motiv important al deciziei sale il constituie lupta din campionatul intern, acolo unde Heerenveen este angrenata in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele trei locuri care duc in Cupa UEFA.

LINISTE
"Am avut o teama pentru ca nu mai jucasem meciuri oficiale in ultimul timp. Era absolut necesar sa luam o optiune importanta in partida din deplasare, pentru ca Heerenveen este o echipa de contraatac si ne-ar fi putut pune probleme la Bucuresti" - Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

CARLOS SE SIMTE IDOL
Dupa debutul in poarta Stelei, portughezul Carlos Alberto Fernandes a oferit un interviu cotidienelor portugheze A Bola si O Jogo. "Nu m-am gandit ca intr-o zi pot juca in Romania. Dar acum sunt aici, am fost foarte bine primit, sunt vazut ca un idol si de aceea vreau sa muncesc pentru a ajuta clubul sa-si atinga obiectivele. Este imposibil sa merg pe strada ca un om normal. Deocamdata suporterii ma stiu bine, sa vedem pana cand", le-a declarat Carlos jurnalistilor de la A Bola. Portarul stelist a dezvaluit pentru O Jogo cum a trait primul meci. "Am fost nervos, dar nu din cauza jocului, ci mai ales pentru ca se astepta mult de la mine. Credeam ca voi rezolva totul si nu voi lua gol. M-am speriat putin, pentru ca nu do-ream sa insel asteptarile celor care credeau in mine." Despre atmosfera din lot, Carlos a spus: "Sunt multi tineri, inclusiv antrenorul, care abordeaza un stil de joc cum n-am mai intalnit. Toata lumea isi spune pe numele mic. Antrenorului ii spunem «Oli». Nu exista dl Joao Loureiro sau dl Joao Freitas".

BETIS?
Dupa victoria cu 2-0 obtinuta acasa impotriva olandezilor de la AZ ’67 Alkmaar, spaniolii de la Betis Sevilla sunt favoriti la calificarea in "optimi", acolo unde ar putea sa o intalneasca pe Steaua. Dupa 20 de ani de la castigarea Cupei Campionilor, Steaua ar putea juca din nou la Sevilla. Pe de alta parte, in sezonul ’84-’85 al Cupei UEFA, Betis a jucat impotriva Universitatii Craiova, fiind eliminata la penalti-uri in Banie, dupa doua rezultate identice, 1-0 si 0-1.
×
Subiecte în articol: sport