x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Se anunţă război

Steaua - Se anunţă război

de Mihai Igirosanu    |    29 Sep 2007   •   00:00

Cu patru zile inaintea marii confruntări cu Arsenal Londra, din grupa H a Ligii Campionilor, Steaua are de trecut in această seară, in Ghencea, de una dintre revelaţiile sezonului, FC Vaslui. Atmosfera va fi una incărcată, fanii ameninţănd cu proteste.

Cu patru zile inaintea marii confruntări cu Arsenal Londra, din grupa H a Ligii Campionilor, Steaua are de trecut in această seară, in Ghencea, de una dintre revelaţiile sezonului, FC Vaslui. Atmosfera va fi una incărcată, fanii ameninţănd cu proteste.

Conducerea "roş-albaştrilor" se teme că, nemulţumiţi din cauza indepărtării lui Hagi, suporterii "roş-albaştrilor" vor crea o atmosferă ostilă echipei şi finanţatorului Gigi Becali. Joi seară acesta s-a intălnit cu căţiva lideri ai galeriei, insă este greu de crezut că reacţia marii mase a fanilor va putea fi controlată.

INDIFERENŢĂ. Cu toate acestea, Becali nu a părut deranjat de situaţie, fiind mai mult cu găndul la meciul de marţi, din Liga Campionilor, cu Arsenal. "Nu e problema mea că mă contestă suporterii. Problema mea e să bat pe Arsenal. Eu sunt razboinic, sunt puternic şi voi lupta incontinuu. Mă doare direct in pălărie că mă contestă pe mine suporterii. Nu auziţi că nu au ziariştii sau DNA-ul ce să-mi facă? Sunt prea puternic", a declarat patronul stelist. Acesta s-a arătat optimist inaintea meciului cu londonezii. "Steaua este mai puternică decăt niciodată. Jucătorii vor primii căte 30.000 de euro dacă vor invinge pe Arsenal", a anunţat Becali.

PREMONIŢIE. Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a riscat şi un pronostic pe termen lung. "Dacă Steaua bate Vasluiul va fi spulberată de Arsenal. Dacă noi scoatem un rezultat bun in Ghencea, egal sau victorie, Steaua va bate pe Arsenal. Să ne bată şi pe noi, şi pe englezi nu se poate, e imposibil aşa ceva, aşa că să-şi aleagă varianta pe care o vor. Dacă ne bat şi pe noi, şi pe Arsenal, atunci chiar că steliştii pot să ia avionul, să se ducă in braţele lui Dumnezeu." Porumboiu a dezvăluit şi strategia echipei. "Nu ne vom inchide, nu vom băga autobuze in poartă. Eu aş putea să pun combine sau tractoare, dar nu vom proceda aşa. Chiar dacă vom pierde, vreau să fim la fel de măndri ca in momentul in care intrăm pe teren. Dacă batem noi nu va fi o surpriză de proporţii, pentru că noi avem 17 puncte in clasament, iar ei au 12. Presiunea e la ei."

Pedrazzini cere sacrificiu

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, se aşteaptă la o partidă grea: "Vasluiul a inceput foarte bine, e pe locul 2, joacă bine şi trebuie să ne găndim serios cum vom aborda meciul. Jucătorii ştiu că e un moment dificil şi ştiu că trebuie să-şi dea sufletul şi să facă totul pentru a căştiga". La răndul său, fundaşul Petre Marin a declarat: "Nu putem spune că va fi un pericol, ci o partidă dificilă, pe care trebuie să o căştigăm cu orice preţ. Ştim că Vasluiul se va dărui, işi va da viaţa, dar vrem ca punctele să rămănă aici".

Dorinel Munteanu e rezervat

Antrenorul echipei moldovene, Dorinel Munteanu, a avut o reacţie ponderată inaintea confruntării cu Steaua: "M-ar mulţumi un egal, jucăm in deplasare impotriva Stelei, nu cu vreo echipă de Liga a II-a. Nu mă interesează problemele lor interne, noi suntem concentraţi doar pe meci. După duşul rece cu U Cluj, in Cupa Romăniei, veţi vedea altă faţă a echipei. Nu cred că steliştii vor fi cu găndul la Arsenal, pentru că şi pentru ei e important campionatul. Steaua e favorită, o respectăm, are o carte de vizită impresionantă, dar nu ne e teamă. Nu avem nimic de pierdut", a spus tehnicianul vasluienilor.

×
Subiecte în articol: sport steaua arsenal