x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Slavia Praga - Dică, ţintă principală

Steaua - Slavia Praga - Dică, ţintă principală

de Mihai Igirosanu    |    28 Noi 2007   •   00:00
Steaua  -  Slavia Praga - Dică, ţintă principală
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Meciul din Liga Campionilor, cu Slavia Praga, a fost urmărit de numeroşi impresari, majoritatea monitorizăndu-l pe Dică.

Meciul din Liga Campionilor, cu Slavia Praga, a fost urmărit de numeroşi impresari, majoritatea monitorizăndu-l pe Dică.

In lojele arenei din Ghencea s-au aflat trimişi ai echipelor Manchester City, Lens, Fiorentina, Ajax, Hertha Berlin, Hamburg sau Dinamo Moscova, care au urmărit cu multă atenţie fiecare mişcare a lui Nicolae Dică, dar şi a altor jucători din echipa lui Marius Lăcătuş. Surprinzător, cehii de la Slavia Praga au efectuat ieri-dimineaţă, in ziua meciului, un antrenament de circa 30 de minute in Parcul Izvor. Tehnicianul Karel Jarolim a comandat căteva serii de alergări, dar a renunţat la exerciţiile cu mingea din cauza temperaturii scăzute.

INTERES. Deşi a negat informaţiile apărute in presa portugheză, referitoare la un posibil transfer la Benfica Lisabona, şi a declarat că se concentrează exclusiv asupra ultimelor meciuri ale Stelei, Nicolae Dică are şanse reduse de a mai rămăne şi in sezonul viitor la echipa roş-albastră. Conform informaţiilor din interiorul Stelei, Manchester City, Fiorentina, Lens şi Dinamo Moscova sunt cele mai interesate de achiziţionarea fotbalistului stelist, in vreme ce olandezii de la Ajax l-ar dori pe fundaşul stănga, Mihăiţă Neşu.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

Intăriri

Intr-un interviu acordat presei portugheze, atacantul celor de la UTA, Edson, a afirmat că se află in tratative avansate cu Steaua. "Abia aştept să joc pentru Steaua, chiar din ianuarie. Nu am semnat nimic, dar sunt discuţii avansate, nu numai cu mine, ci şi cu Bruno Simao, colegul meu portughez de la UTA. Dacă totul decurge cum trebuie, voi juca pentru Steaua din ianuarie", a declarat Edson. Fotbalistul lusitan a dezvăluit şi motivul care a determinat posibila mutare. "In acest moment, antrenor la Steaua este Marius Lacătuş, pe care l-am avut şi la UTA. Ne cunoaşte foarte bine şi ne doreşte acolo."

Fabien Camus, aproape de Steaua

Dorit de mult timp in Ghencea, mijlocaşul francez al echipei belgiene Charleroi, Fabien Camus, este foarte aproape să fie transferat de Steaua chiar in această iarnă. "Camus a văzut că nu-l caută echipele mari, şi-a dat seama că, dacă venea la Steaua, acum era căutat de echipe mari. Dacă luăm un mijlocaş precum Camus şi doi atacanţi, asta este campania de transferări.Revin jucătorii accidentaţi,e Bicfalvi, avem jucători", a declarat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport steaua