x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Suporterii contraataca

Steaua - Suporterii contraataca

28 Mai 2006   •   00:00

Eventualitatea depunctarii si astfel a pierderii titlului de campioana a inflamat spiritele in randurile suporterilor stelisti.



APEL. Fanii il invita pe Pinter la un meci al Stelei pentru "a se convinge ca numai o minte bolnava de frustrare poate acuza Steaua de rasism"
Eventualitatea depunctarii si astfel a pierderii titlului de campioana a inflamat spiritele in randurile suporterilor stelisti.
Pe site-ul fanilor ros-albastri, fcsteaua.ro, se poate citi un material prin care sustinatorii ros-albastrilor demonteaza acuzatiile prin care conducerea rapidista acuza de rasism pe Steaua. Documentul a fost expediat reprezentantului organizatiei Football Against Racism, Markus Pinter. Iata unele argumente: "Scandarea «Am avut si vom avea» este indreptata exclusiv impotriva suporterilor si echipei Rapid, datorita unei rivalitati care exista oriunde in lume, nici vorba de conflicte pe criterii de rasa!", "Suporterii Rapidului se auto-intituleaza «tigani» in diverse cantece, «cine e pe locul 2 suge... la cioroi», «la romani m..e la romani», «dupa 23 de ani este cupa la tigani», asa ca e absurd sa ceara sanctionarea altora pentru acest motiv".

×
Subiecte în articol: sport