x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Tensiune la FC Sevilla

Steaua - Tensiune la FC Sevilla

de Mihai Igirosanu    |    04 Feb 2007   •   00:00
Steaua - Tensiune la FC Sevilla

Ros-albastrii vor reveni astazi din cantonamentul sustinut in Cipru, iar de la inceputul saptamanii viitoare vor intra in linie dreapta cu pregatirile in vederea meciului celor de la FC Sevilla, din 16-imile Cupei UEFA.

Pe de alta parte, in tabara spaniolilor nu este deloc liniste, lipsa rezultatelor din ultima perioada inducand o accentuata stare de tensiune in lotul condus de Juande Ramos.

CONFLICT. Atacantul detinatoarei Cupei UEFA, Sevilla, uruguayan-ul Javier Chevanton, a declarat vineri seara ca este nemultumit de faptul ca antrenorul Juande Ramos il tine pe banca de rezerve. "Nu stiu care este motivul pentru care sunt lasat in tribuna. Sunt foarte trist, pentru ca vreau sa joc in fiecare meci. Am fost retinut in lot, apoi trimis in tribuna de doua ori. La fiecare sedinta de antrenament ma pregatesc foarte bine, dar antrenorul Juande Ramos este cel care decide cine joaca", a declarat Chevanton pentru cotidianul Marca. Sud-americanul a mai adaugat ca are incredere in presedintele clubului si in directorul sportiv, Fabrio Monchi, dar ca se simte tot mai neglijat pentru ca nu este lasat sa joace. "Sunt foarte puternic din punct de vedere mental si sper sa nu fiu afectat. As juca si gratis daca este nevoie, avand in vedere cum am fost tratat in ultimele sase luni. Eu spun intotdeauna adevarul si sunt direct, chiar daca unii sunt nemultumiti", a mai spus fotbalistul, care a venit la Sevilla in 2006.

BILETE. Vineri dupa-amiaza, conducerea Stelei a anuntat ca s-au epuizat biletele pentru tribuna a II-a si peluza I. Ieri si astazi s-au comercializat si ultimele 3.500 de tichete disponibile, la tribuna I si peluza a II-a. Conform declaratiilor oficialilor stelisti, partida Steaua - FC Sevilla se va disputa, cel mai probabil, cu casa inchisa, asa cum s-a intamplat si la celelalte partide disputate de campioana Romaniei in 2006 in Cupa UEFA si Liga Campionilor. Anul trecut, cu exceptia meciului contra slovenilor de la Gorica, Steaua a jucat toate meciurile internationale cu casa inchisa: cu Heerenveen, Betis Sevilla, Rapid si Middlesbrough, in Cupa UEFA, si cu Standard Liege, Olympique Lyon, Real Madrid si Dinamo Kiev, in Liga Campionilor.

PROBLEME. Ultimul amical din Cipru, dinaintea revenirii in tara, nu s-a mai putut disputa. Programat ieri, de la ora 17:30, la Larnaca, impotriva polonezilor de la Korona Kielce, meciul s-a intrerupt dupa doar zece minute, din cauza unei furtuni. Steaua incepuse in formula: Cernea - P. Marin, D. Goian, Ghionea, G. Coman - Cristocea, Ov. Petre, Paraschiv, Bostina - V. Badea, Thereau. Din acelasi motiv, tot ieri, nici Universitatea Craiova n-a putut evolua in jocul de verificare contra sud-coreenilor de la Daejon Citizen. Delegatia Stelei va reveni in tara duminica seara, cu doua zile mai devreme fata de programul stabilit initial.

×
Subiecte în articol: sport sevilla