x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Thereau, ţintă ochită

Steaua - Thereau, ţintă ochită

de Mihai Igirosanu    |    30 Noi 2007   •   00:00
Steaua - Thereau, ţintă ochită
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Primul nume acontat deja este cel al atacantului francez Cyril Thereau, care are mari şanse să fie urmat in Ghencea de fostul său coleg de la Charleroi, mijlocaşul Fabien Camus.

Primul nume acontat deja este cel al atacantului francez Cyril Thereau, care are mari şanse să fie urmat in Ghencea de fostul său coleg de la Charleroi, mijlocaşul Fabien Camus.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat ieri acordul cu Anderlecht Bruxelles pentru imprumutul pănă in vara viitoare al lui Thereau. "Ne-am inţeles pentru un imprumut cu opţiune de cumpărare. La vară, dacă suntem mulţumiţi de el, plătim şi il transferăm definitiv", a declarat Becali. Intărită cu Thereau, Steaua l-ar putea pierde pe Victoraş Iacob, care are o ofertă tentantă de la echipa ucraineană Dniepr, acolo unde este dorit de fostul antrenor al "roş-albaştrilor", Oleg Protasov.

LEGĂTURĂ. In afara revenirii lui Cyril Thereau, Steaua s-a inţeles cu belgienii de la Charleroi asupra transferului mijlocaşului ofensiv Fabien Camus, dorit in Ghencea incă de pe vremea mandatului lui Cosmin Olăroiu. "Din căte ştiu eu, Steaua s-a inţeles cu Charleroi pentru transferul meu, aşa că decizia imi aparţine doar mie. Nu sunt incă hotărăt că Steaua este cea mai bună variantă, dar cu siguranţă o iau in calcul. Totuşi, am mai refuzat o dată Steaua, chiar dacă juca in Liga Campionilor, deci nu se poate spune că imi pot face o ofertă de nerefuzat. Incă nu am luat nici o decizie", a declarat Camus miercuri seară. Jucătorul de 22 de ani evoluează din 2005 la Charleroi, fiind considerat unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi din campionatul belgian. Pe lăngă cei doi, "roş-albaştrii" se interesează şi de internaţionalul paraguayan Victor Caceres, jucător la campioana Libertad. Mijlocaşul sud-american a evoluat in ultimele două meciuri ale Paraguayului, 5-1 acasă cu Ecuador şi 3-0 in Chile, şi este cotat de Libertad la 3 milioane de euro.

Lăcătuş: "Voi da şanse şi altora"

Forţat de programul incărcat din următoarea perioadă, antrenorul Marius Lăcătuş (foto), invitat in studioul emisiunii Fanatik Show, a anunţat că va schimba strategia. "Vom incerca să dăm o şansă şi celor care au jucat mai puţin, iar unii să mai fie şi odihniţi, indiferent de nume. Vor juca şi Bădoi, Baciu, Golanski sau Bicfalvi. Vom incerca să luăm cea mai bună hotărăre privind rotirea jucătorilor". Lăcătuş are şi speranţe pentru finalul de sezon. "Dacă vom căştiga tot pănă la sfărşitul anului, cred că putem spera la titlu. Distanţa faţă de CFR Cluj nu mi se pare de neremontat". Referitor la meciul de astăzi, de la Buzău, "Fiara" a spus: "Mă deranjează speculaţiile, dar importantă este victoria. In rest, lumea poate vorbi orice".

×
Subiecte în articol: sport steaua