x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Victorii pe linie

Steaua - Victorii pe linie

de Mihai Igirosanu    |    30 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Victorii pe linie

Radoi, curtat de Lazio. Campioana en-titre a castigat si cel de-al doilea meci de pregatire sustinut in Cipru, invingand cu 4-2 echipa elvetiana Aarau, ultimul loc in sezonul precedent. Conform presei italiene, capitanul Mirel Radoi, autor al unui gol, este curtat de Lazio.

In meciul de duminica seara, cu Aarau, antrenorul Cosmin Olaroiu a utilizat tot o formula cu trei oameni ofensivi, Vali Badea, Thereau si Cristocea. Francezul Thereau a fost folosit pentru prima oara, el absentand de la precedentele partide de verificare.

EFICACITATE. Victoria impotriva elvetienilor a fost parafata prin golurile marcate de Vasilica Cristocea (’38), Dorin Goian (’67), Victoras Iacob (’77) si Mirel Radoi (’86 - din penalty).

In meciul care a fost arbitrat de Marian Salomir, ajutat la cele doua linii de asistentii Alexandru Tudor si Marius Martis, antrenorul Olaroiu a inceput cu urmatoarea formula: Cernea - S. Stancu, E. Baciu, Ghionea, Saban - Paraschiv, Ov. Petre, Bostina - V. Badea, Thereau, Cristocea. Dupa pauza au mai evoluat M. Croitoru, M. Radoi, Ochirosii, Nicolita, D. Goian, V. Iacob si juniorii Iancu, Prunescu, Rusu si Lungu. Urmatorul joc de pregatire al Stelei in Insula Afroditei va avea loc la 1 februarie, contra campioanei Poloniei, Legia Varsovia.

INTERES. Agentia italiana Calciomercato, care citeaza cotidianul Tuttosport, a anuntat ieri ca Lazio Roma este interesata de achizitionarea capitanului Stelei, Mirel Radoi. Clubul din Roma are nevoie de un fundas central, iar pe lista echipei din capitala Italiei se mai afla Raggi de la Empoli si Ranocchia de la Arrezo. Lazio l-a cedat pe Massimo Oddo la AC Milan, pentru care a incasat 12 milioane de euro.

Mijlocasul Stelei a fost cotat de Gigi Becali la 10 milioane de euro, patronul Stelei declarand ca Radoi ar putea ajunge in doi ani la o cota de 20 de milioane de euro. In aceasta pauza competitionala, fotbalistul ros-albastrilor s-a mai aflat in atentia mai multor cluburi europene, printre care Portsmouth, Zenit Sankt-Petersburg si Palermo.
Lovin, la Vaslui
Dupa ratarea transferului la echipa rusa Amkar Perm, Florin Lovin este dorit acum de campioana Lituaniei, FBK Kaunas, dar si de FC Vaslui. "Imediat dupa ce am incheiat discutiile cu Amkar Perm am primit o oferta de la FKB Kaunas. Aceasta se adauga la cea primita de la Porumboiu, care il vrea pe fotbalist la Vaslui. Nu am nici o suma concreta si urmeaza sa asteptam urmatoarele zile", a declarat impresarul Dumitru Tudor.
Oprita se misca
Accidentat grav in ultimul meci al sezonului, la Craiova, atacantul Daniel Oprita a scapat de carje si este optimist in privinta recuperarii. "In sfarsit. Chiar ma misc bine. Calc pe piciorul drept. Si psihic e cu totul altceva", a declarat jucatorul Stelei. "Sper ca prin martie sa reapar pe teren. Imi e greu cand realizez ca nu ii pot ajuta pe baieti, insa asta e situatia. Am invatat sa astept."
×
Subiecte în articol: sport