x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stefan - Craciunescu, razboi etern

Stefan - Craciunescu, razboi etern

04 Mai 2004   •   00:00
Stefan  -  Craciunescu, razboi etern

Conflictul dintre presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, si cel al CCA, Ion Craciunescu, s-a transformat deja intr-un veritabil razboi.

ACUZE. Prestatia arbitrului Anton Helesteanu la meciul Ceahlaul - Otelul (1-1) l-a iritat la culme pe boss-ul nemtean, care a lansat din nou un atac virulent la adresa lui Craciunescu. „Domnul Craciunescu lucreaza impotriva Ceahlaului si vrea cu orice pret sa ne vada retrogradati. L-a timorat pe Helesteanu inainte de meci si chiar la amenintat ca va fi exclus de pe lista FIFA. Arbitrul a inteles mesajul si ne-a facut varza. Am observat ca toti cei care gresesc impotriva Ceahlaului sunt premiati. Tusierul Onita n-a luat nota de trecere dupa meciul cu Steaua, dar a fost delegat fara probleme in continuare", a reclamat „Pinalti".

ADEVAR. Liderul gruparii de sub Pietricica sustine ca echipa sa nu a primit un penalty in minutul 85 al meciului. Faza reprezinta insa un exemplu clar de simulare, mijlocasul Solomon aruncandu-se in careu fara a fi atins de vreun fundas galatean. Ion Craciunescu a evitat ieri sa-i ofere o replica lui Stefan, dar a spus ca o va face in cursul zilei de astazi.

Conflict vechi de doi ani

Momentul declansarii conflictului dintre Craciunescu si Stefan s-a inregistrat in urma cu aproximativ doi ani. La vremea respectiva, presedintele Ceahlaului era membru in Comitetul Executiv al FRF, iar Craciunescu prelua conducerea CCA. Fostul arbitru FIFA n-a stat decat circa o luna in fruntea Comisiei, acuzandu-l pe Stefan ca a uneltit impotriva sa. La sfarsitul anului trecut, la lansarea noului sediu al firmei „Becali-Sport", cei doi au pozat in buni prieteni.
×
Subiecte în articol: sport craciunescu