x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steliştii vor să-şi consolideze locul doi

Steliştii vor să-şi consolideze locul doi

22 Apr 2010   •   00:00

Fundaşul cipriot Stelios Parpas a declarat, joi, că Steaua trebuie să câştige partida cu FC Timişoara pentru a-şi asigura locul doi al clasamentului şi pentru a lupta în continuare pentru titlu, informează site-ul oficial al grupării din Ghencea.

"E un joc dificil, Timişoara este o echipă foarte bună. Am văzut meciul lor cu CFR Cluj, Timişoara a jucat foarte bine. Trebuie să câştigăm pentru a ne asigura locul doi şi să încercăm să ieşim campioni. Mă simt bine în România şi îmi doresc să rămân aici şi din vară", a spus Parpas.

Fost jucător la echipa bănăţeană, Artiom Karamyan consideră că Steaua este avantajată de absenţa căpitanului timişorenilor, Dan Alexa. "Important este să învingem duminică, dacă pierdem sau facem egal, eu zic că s-a terminat totul. O să fie foarte greu pentru că este o echipă foarte bună şi au un antrenor foarte bun. Noi sperăm să facem treabă bună şi să câştigăm, avem şi un plus că nu joaca Alexa", a spus Artiom Karamyan.

Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20:30, pe teren propriu, pe FC Timişoara, într-un meci contând pentru etapa a 29-a a Ligii I.

×
Subiecte în articol: redactie